呢度有冇人玩乙女game?

308 回覆
20 Like 6 Dislike
3有 正傳同甜蜜樂章
正傳主角係男黎,所以係調番轉攻略女 同某個男角
甜蜜樂章先係女做主角,咁就似乙女多啲
我覺得佢條線好過kaji條線
想有其他玩又有中文可以去試下暗榮出嗰啲
乙女驚始祖黎雖然多人識佢係因為無雙同三國誌
CharadeManiacs出Switch會買
但我見佢咁多個攻略角其實有啲擔心劇本會寫得差
上網搵搵先
係啊 我都係睇左預告覺得好似幾特別
又或者可以睇下被囚禁的掌心啱唔啱你
互動性會高過呢啲電子書模式嘅乙女驚
不過如果你主要係想玩配音嘅可能就會弱啲
重出個隻安琪 聲優全部換哂仲要大半都唔知乜水黎 你玩埋我個份
金弦又要出手遊
新安琪唔係攻略角都係唔同人黎?咁唔同聲優都好正常?
不過佢用咁多新人聲優唔吸引係真
其實都feel到以前成日見嗰班聲優慢慢開始唔再配乙女

玩過一陣金弦隻手機game其實係做得幾好的(除左抽卡呢啲濕鳩野之外)
佢唔係新安琪
新安琪係新安琪
佢係remake 舊安琪
姐係新安琪再之前個安琪
不過其實舊安琪班人上哂神枱 一定貴到喊
之前遙6都換過批聲優,不過有keep部份舊人同揾啲當年叫做up得出名既人

金弦就算啦,佢明明有資本出switch,我怕佢出完手機唔出單機渣
未訓醒眼殘以為你講黎緊出嗰隻
一代啲聲優真係冇邊個仲有配乙女驚了

手機game賺錢嘛我印象佢啲卡可以突7星定8星,但見啲人好似隨便都突滿咁,唔知係真係重課抽7/8張定點
就係講新個隻 佢係用舊安琪個名架麻
唔玩手機驚 好驚佢之後用哂啲ip出手機驚
頂我一以為luminaries 真係新作黎原來重製
新人聲優我都覺得唔吸引
不過另一方面我都有啲期待下新聲配女性向game...配乙女game既男聲優好似來來去去都係果班咁
係reddit見過啲外國人話一聽到森久保即刻心諗: 又係你!
金弦唔係有出switch咩?叫octave
森久保我又唔覺佢老是常出現
可能我玩得少有佢份嘅game
不過佢把聲真係一聽就認得出
唔係移植黎架咩
鳥海就真係老是常出現
我都唔太清楚 唔識日文
見佢話係系列新作
好似一二三四代d人都有d
有22條仔可以攻略
跟住有少少新劇情咁 Psv/ns/pc都有出
個隻勁似大結局
果隻伏野黎... 15周年紀念作, 本來諗住出手機
但係無啦啦砍掉重練變做單機....
角色就多不過條條路線短到唔短
仲要同古典音樂一啲關係都無變左角色歌音game (?)
都唔會啊有故事親可以配到音
Btw 多謝推介!玩完晚鐘玩呢隻先
直接玩乙女
佢條線有啲到喉唔到肺
鳥海都冇見一排啦
對上一隻好似已經係VB定唔知玻璃鞋
都兩三年前
咁佢手上一堆紅到癲既角同驚仲出緊續集呀麻 隻隻紅既都有佢份咁濟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞