呢度有冇人玩乙女game?

308 回覆
20 Like 6 Dislike
唔mind比人踩親仲覆我做咩
覆你係表示嚇親,唔是踩親呀CHING
唔係踩親咁又唔qoute我
覆我又唔qoute我,冇通知會睇唔到
竟然大家係想聽我吐嘈而唔係為咗啲仔仔
多謝你啊
咁都幾正喎
唔係純講愛情
如果出中文版真心想玩下
Btw 細個都有玩過下明星志願
其實我都覺心跳回憶呢類game真係好少,所以就算otomate 呢種瘋狂出故事書都焗住收貨
其實諗深一層都係我地收貨所以先令佢唔進步,而家仲要勁多課金手機game,我真係玩唔落去我寧願一次過俾錢買曬成個遊戲體驗心跳回憶呢種慢功出細貨應該只會愈黎愈少
識貨
用電腦手快㩒錯制呀,唔好介意
2打後個啲都有玩
有啲ED 可以玩埋BL
另外記得/甜蜜樂章有條仔仔開演唱會張CG 係軍服黎,秒殺左
啲故事書我好多時真係沖住CV 玩,啲劇情玩到我反哂白眼,由其當年diabolik,之後我都係揾番啲遊戲為主,有得攻略角色次要既GAME 算。

SOR,其實我認我無咩乙女心,但係心跳GS3,諏訪個角色真係好正
原來係咁Sorry誤會左
其實我地喺到打呢小學雞泥漿摔角一啲意義都冇
贏左又唔係有獎
我只係唔鍾意你話我玻璃心講到好似啲支那人咁
完啦好嘛
呢隻評價都幾好架
唔係淨係揀選項
佢仲有個成隻驚用左都唔知有冇十次嘅射擊系統
失敗會BADEND
冇錯睇住樓主一邊配音一邊吐槽好正
琥一 玩pvp要拒絕佢個陣我係合埋眼咁㩒落去
Cv把聲都為佢加唔少分
第三代係心跳回憶中要我追晒咁多個都願意既一代
DL劇情真係垃圾黎
尤其係佢之後死唔斷氣咁出嗰啲game
但啲架妹又好似好受
美少女夢工場除1代之外我都有玩過,之後STEAM 都買番哂
其實呢隻聽講當年黎講尺道幾大
佢真係好可愛,扮唔緊張我個情人節朱古力
女主又好正咁扮要走去比第二個
其實玩呢啲驚,我好專一,好少會走去攻略其他角色,一係就焗佢唔出場
但男性向會好自在咁攻略哂全員,我覺得係代入男人同女人有分別
我J 個把聲仲要係二周目
咁一周目就是但揾件過啦,DKLMCH 個正太揾枝叉插個女主
kaji
呢隻真係賣CV
劇情真係認真就輸了
不過聽人講DL而家啲drama cd已經冇一開始咁重S (好似係)
btw清係睇中邊個玩?
我只係玩過3
不過3好似冇咩乙女成份咁
估唔到佢有其他野玩下
以為都係睇故事
有冇人知呢隻CharadeManiacs?
好似又係查案,本身有諗住拍
但見到冇中文放棄左
小西
不過過完佢條線之後我都明點解REIJI 會咁冷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞