呢度有冇人玩乙女game?

308 回覆
20 Like 6 Dislike
失憶症有中文咩
我睇steam好似得英文
本篇同later 都有漢化呀,係支那漢化,而家搵唔搵到就唔知了,
我無玩好耐了,記得夢翼好似有,
不過我以前係心遊下載,而個網頁都無埋。
見到上網有漢化包
畫風都好似幾好
不過上網見到好似有好多章
唔知steam果個係咪第一章
最後放棄玩晚鐘又唔洗用漢化
有好多章?
失憶症都ok嘅
主要係內容夠短
自問乙女驚玩得勁慢嘅我都係三十幾個鐘就全通(晚鐘七十幾)
不過我有時會開住隻驚走左去做其他野 所以都係僅供參考
我見到steam 只係得memories
但係上網又見到有later, crowd, world
唔知應該邊個先岩
Steam嗰隻應該係本篇黎
later同crowd係後來出嘅fan disc
world唔應楚 好似係其他野黎
原來係咁等我仲搵左好耐邊邊個先岩
Btw 失憶症好唔好玩?
可以一戰嘅
故事係講女主角失憶之後一邊扮冇失憶一邊搵返自己係邊個(廢話)
算係o社其中一部看板黎有返咁上下歷史
同一個班底早兩年出嘅CollarxMalice就真係無論劇情作畫都
可惜冇中文
Collarx malice 又係邊隻嚟
得日文??
絲打都玩好多好熟悉啲game
叫做有留意下啦

CxM故事係講20xx年4月1日嘅日本,喺新宿站外牆嘅大型電視螢幕播放左一條短片,入面影住4個著popo制服戴住公仔頭套嘅人被綁住喺張櫈到,一個自稱ADONIS嘅組織宣稱呢4個都係有罪但冇得到應有制裁嘅人,由呢條影片開始每個月都會有一單Countdown嘅事件,直到12月31號X-Day來臨佢地將會淨化成個日本。
起初啲人以為呢個只係惡作劇而不以為意。去到5月,網上流傳出一條4月事件人質被槍殺嘅影片,並宣告呢個就係5月嘅Countdown事件。呢件事令popo開始認真著手調查呢個所謂嘅X-Day事件。
6月,某間中學嘅實驗室發生爆炸,導致一個班級嘅學生全員死亡。7月,一位女士因被人跟蹤而同嗰位跟蹤狂發生爭執,其間一名男士睇唔過眼介入調停,跟蹤狂當場死亡,而男士則被視為合理自衛。8月,隨機殺人事件,死亡人數共15人,政府宣布封區,全部人不得進出新宿,區內成年人每人派發一支手槍作自衛用途。9月,一幢大廈某單位發生一件被自殺案件,成功拘捕嫌疑人。10月,X-Day事件唯一捉到嘅嫌疑人喺拘留室自殺,事件再次進入膠著狀態。11月,一架交通警鐵騎同貨車相撞,兩名司機當場死亡。
以上就係12月為止嘅X-Day事件,每個事件現場都會有代表countdown嘅羅馬數字同一枚印有獨特圖樣嘅硬幣以證明係adonis所做,而唔係其他模仿犯。
12月1號,作為新人popo嘅女主角喺巡邏期間被人捉左,被戴上一個具有監聽功能並藏有劇毒嘅頸圈。頸圈嘅主人自稱就係adonis並且命令佢同某間偵探社嘅人合作調查X-Day嘅真相。而呢件事如果俾警方或者其他人知道就會即刻毒殺佢。
https://youtu.be/03gC_iwnwF8

希望冇1999
唔知支那有冇出中文
而家支那買好多乙女驚嘅版權出官方中文
不過殘體
佢個劇情好似同乙女拉唔上關係咁
不過睇預告啲畫風又幾靚喎!!
睇左樓主新片啦好正
今集我尼古拉正好多冇再串柒柒
仲有個修女b笑到我
支持配多d呢類型 可以發展下搞笑路線
幾適合樓主
同埋配囡囡好似得心應手左好多
好睇 期待下集
多謝你啊
估唔到玩呢類game 都可以發展到搞笑路線
我都發覺艾林娜把聲係好聽過女主角
上星期玩完,而加玩緊晚鐘1926
最鐘意楊,把聲太好J
呢個係背景黎
女主戴左頸圈隻驚先開始
就係講佢查X-Day單野順便同偵探社啲人談戀愛
有少少推理成份喺入面
同失憶症同一個畫師黎
同意我都係主要想睇樓主吐槽
楊把聲又真係好正
ADV
揾個打開機既比薄櫻鬼佢然後同佢講係ADV 黎,你睇下佢屌唔屌哂鬼
遙遠時空都係ADV黎,人地起碼都叫做有遊戲(雖然都好癈)
心跳回憶我好細個就係玩男性向先 1-4代都玩哂咁濟
係佢之後出女性向先玩埋一份
老老實實我覺得男性向好玩啲,選擇多好多
其實之後男性向都有出隻音遊扮LL
心跳餐廳應該幾好玩,但出太耐唔想追
唔知你想表達啲咩,文字型冒險小說的確係ADV嘅一種黎
就算佢係只有選項去決定唔同結局嘅電子書佢亦係歸類為ADV
你拎心跳回憶呢啲唔同類型嘅game去比較我先同你咁講
薄櫻呢啲你未打開隻game就知道係咁嘅玩法
唔知你期待啲咩亦唔明有咩好屌
唔係得O社嘅係咁 亦唔係只有女性向嘅係咁
我只係覺得你入晒O社數有啲唔公平
鍾意暗榮嘅咪去玩返暗榮嘅作品,佢遲啲NS出返安琪莉可啊
玻璃心到
你邊句睇到玻璃心呢?
仲邊句
咁認真打得咁多字去覆我個2句,辛苦哂
我覺得自己只係講事實
原來咁就係玻璃心
咁我都係講事實,但我又唔MIND 比人踩親嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞