[突發] UA 院線 突然暫停明天之後之售票服務

792 回覆
366 Like 9 Dislike
咁緊張部機我寧願唔返工都要搵
CGV香港第一間係紅磡寶石
Blame the Victim 戇撚鳩
頭兩個都話撚左無可能 有早知無乞衣啦
無屋企人得閒 下下都似連登講就係威係勢
原來轉頭就搵媽咪出手咩
原來咁樣叫唔緊張 屌你老母 你唔撚好唔見野呀
用返同一套落自己到啦 cls
咁就叫閪客 閪係邊? 傻撚左?
你自己唔撚見嘢關戲院撚事?幫你係人情 唔幫係道理
人地唔撚使做生意? 為咗你條傻閪唔見嘢扣撚住啲位唔俾人入?
乜撚都扯落去奴性 俾得嗰一百幾十就睇得自己咁撚高 屌你老母你呢啲閪客就真係痴鳩線
細蚊真係唔撚識字 漏撚左野係位 入唔到去攞
邊撚隻字要扣住唔比入?商場話明 場內開工前都要清潔哂消毒先入得 意指 點都會掃一轉先放人
扣人唔比人入 真係創作力量同幻想
講乜都得啦 連登仔
今時今日咁既服務態度 咪等汁囉 垃圾
我喺街到跌咗銀包,唔該路政署封咗呢條路,清潔阿嬸掃地記得幫我搵吓,大家都唔好行呢條路,等我收工先過嚟搵
戲院守則 - UA
請妥善保管個人財物及物品,如有任何遺失、損壞或被竊,UA戲院概不負責

你識咁撚多字 睇唔睇得明呀?懵撚
自己戇撚鳩唔見嘢喺度發小朋友脾氣 戲院啲staff使唔使幫你含埋撚呀?傻閪
咪撚反對
逢親反對嘅 一定係路政署職員開空acc黎帶風向
要幫我含
凡親唔幫我含嘅 即係blame the victim、奴性重
望咩望 你係咪UA職員丫?唔係做乜唔支持我?
狗眼看人低
算啦 你班ua難民 打疫苗有事都唔關黨事架
https://lih.kg/2438524
好快你地就慣 呢啲無情
岩哂你地
你都戇鳩 係佢私人地方唔見 又唔入得 當初應該報狗都得
唔識咪衝出黎舉例柒啦
你地咁撚無情 以後共享蛆蟈蠑蠗 肯定唔會唔慣
你班仆街 好想睇到你地 折墮
真係奇怪咗d
秒撚咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞