[突發] UA 院線 突然暫停明天之後之售票服務

792 回覆
366 Like 9 Dislike
但係入戲院個氣氛係屋企比唔到,就算有 netflix,戲院會唔會仲有生存空間?
關咩事
+1 個時睇加勒比海盜就係爆到要買頭排先有位
有d戲在戲院看,不是個個係咁想,你自己覺得唔可以apply在人身上。在家看戲,隨時停去廁所,串流租又得,買又得,一家大細一起看,省唔少。又唔使買飛,好方便。
咁巔?
不過凱都真心正 大戲院得黎音響設備都中上
重要好平
唔同感覺既
ua 小編好似係連登仔
我成日都覺得嗰啲業主有份整死香港 唔係唔可以做大業主 但佢既然做得大業主 就有相應嘅社會責任
佢送得飛咁應該包左底.....
變革香港
Me too岩岩先開返準備用就gg
之前岳少買咗K11嗰間UA,睇嚟UA一直傾緊賣盤但冇人敢接手
咁又係嘅,上年萬達蝕咗十幾億,其他橫店嗰啲都億億聲咁蝕,可能睇定啲先都唔奇

同埋香港院線競爭好大,好似CGV登陸咁耐都係開得一間咁大把
而且本地院線都夠晒紅,冇乜需要撈政治任務自己人打自己人
冇任務又冇油水,應該冇乜機會有紅色水喉想進駐,就算有都射俾岳少同楊受成、黃百鳴呢啲地頭蟲
朱古力好好味道
沙田 UA 個場好頹,好暗,而家 MCL 好好多
50年後 價值會翻1翻
戲院黎講差唔多算最垃圾 間間都迷你戲院仲要個screen 偏高 唔係坐最後2,3行睇真係會gg
沙田Ua 最尾得番地底個幾個院就唔想去
傾好左地契又比左MCL做
黑警黨安就大把錢
做實事就冇錢
smart tv 上網經router, router set到VPN就得
UA好似藍?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞