突發 Eric ko 響沙田個live , teeny 俾人搶走左

1001 回覆
217 Like 23 Dislike
唔評論Eric ko係咪戲子
但個女人咁樣大庭廣眾用拿渣手段去搶隻狗
好肉酸究竟係想落自己定Eric ko面?
同埋咩人做隔離鋪會知道噤多野呀
股份賣左又知
借左好多錢黎開鋪又知
個女人還左成球又知
Eric唔聽電話又知
Teeny隻腳傷左又知
Kinki長期係鋪而Eric唔理佢又知

Call曬馬 拎埋大聲公去搶狗
個癲婆 點睇都唔係無機心淨係想拎返Teeny 囉

其他錢銀野講咁耐都係齋噏
我就咁睇都可以話係個癲婆做CEO 經營不善
但蝕左既錢就全數要Eric 孭?
講真。。。eric平時d拍片語氣咁好
好難相信佢係渣男
加上愛得動物既真心好難係賤人
佢個ex要帶埋d疑似黑底既人黎搞事 高下立見
上面ig個post 條友雖然有7k follower, 但平日既post 得幾十likeex係咪顛到買acct黎攻擊
咪就係
呢單野已經睇得出呢個女人係為求達到目的不擇手段個啲人嚟
佢咁樣潑婦罵街法在場嘅狗仔都會俾佢嚇親
佢真心愛錫啲狗仔嘅話係唔會咁做。。。
其實你應該知道啲嘢,又或者你係本人
如果Eric ko係咁嘅人點解唔一早話比大家知呢?個女人而家做嘅嘢,根本係唔理智嘅,就算道理喺條女度都比公眾睇到條女係顛
好簡單講,如果Teeny係under 條女個名,點解要自己搶而唔係報警?
唔係話幫住Eric Ko 但係所有嘢都唔合理
我都工作上咨詢過Eric
好好禮貌好客氣
但個女一副狗眼看人低既款
#384 Eric Ko 係IG 有回應過啲街招

你點知Teeny腳仔損晒?EricKo又講左果句野?
要屈人好簡單 開啲account 講幾句 冇成本

既然個女人講到自己咁慘
我真心好想知Eric Ko 啲衰野呀
求下你攞晒啲證據爆晒出黎啦

唔好等全部人都淨係睇住個女人揸住大聲公嘅圖係度講個女人啲衰野吖

等多啲人知佢真實一面
等Eric身敗名裂吖嘛
你話係咪?
做隔離鋪好似匿喺人哋床下底咁連人哋講邊句都咁清楚
做隔離鋪做到連人地唔聽電話都知
Loretta hi
坐等“賤男Eric ko” wts對話流出
上年抹黑Eric抹黑到宜家,少少黑料都冇
人地招牌咁靚仔、形象又咁好
你唔以為你鳩up幾句人地就信嘛?
其實點解會同d咁嘅女人一齊
一齊嗰陣唔覺得對方有問題?
何超雲都冇咁樣大大聲屌鳩陳山聰呃佢錢啦
拍拖你情我願
分手就話人呃身家
退一萬步講
就算Eric Ko真係食軟飯偷呃拐騙
都唔需要你做咩大龍鳳 一離開對方就會見底啦
但而家分咗手見底嘅好明顯係條女
究竟邊個先係偷呃拐騙呀
擺明無左Eric 個dogxxxx 什麼都不是
所以咪要喺人哋出show時搶狗 諗住搞臭人哋嗰度
點唱衰Eric Ko
點知弄巧反絕
似係被悔婚嬲嬲豬所以發癲
話人咬老軟嘛遲下應該會連幫佢買過一條底褲都拎出黎講

又唔諗下成間公司都係用Eric個名黎搵錢吸客
到依家間鋪既facebook都寫住有有澳洲專業資格既導師做trainer!扼人
渣男賤男
上面疑似西女人果個ac
我之前已經完全封鎖左
佢一係五毛一係假膠
睇左成個po 都未有搶狗條片
咁多人都無人拍片
笑撚咗 可能係班閪女人扮隔離鋪上網爆料
喂快啲講下Eric 點衰點爭人錢點搶你d狗啦
全城都等緊
講唔到就比番隻狗人啦
好撚好笑
點睇都似結唔成婚係到發癲嘅癲婆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞