突發 Eric ko 響沙田個live , teeny 俾人搶走左

1001 回覆
217 Like 23 Dislike
只係上面ig story既details版 同一個人寫?
咪搞笑啦
Kinki有病時佢掉響公司都唔係佢照顧
😂
你好清楚woo,分享多啲details啦,咪係度扮share網上前員工既留言啦
網上流傳第二個版本

.....E Ko應該入娛樂圈啦!😂
我係Dogaroo附近啲鋪頭返工嘅,實情係早幾年E Ko已經買咗舖頭啲股份俾人。呢間舖借咗好多錢嚟開、唔止呢間,仲有其他蝕到入肉嘅分店,結果咪爆晒煲有債主上門追數囉。今時今日扮到間鋪比人呃咗咁,唔係拍兩套嘢教狗就以為自己影帝呀嘛?

呢年幾兩年都唔知睇過幾多次有債主追債追到上鋪頭,你哋口中嗰個所謂嘅賤女人前女友睇在情份上幫人還咗成球嘢。阿「賤女人」錯就錯在當日比人唔聲唔聲拎咗Teeny,仲要唔聽電話唔肯俾返Teeny佢,知道響邊度有活動就戇居居即刻衝過去想拎返Teeny。

如果係錫Teeny,唔會明知道隻狗隻腳根本係有問題,仲捉佢去拍行山節目成日,拍到隻腳損晒返嚟淨係抌低一句「行山係咁㗎啦」。附近鋪頭啲人都知道teeny腳唔好,講到咁錫仲要拎隻狗嚟搵錢?呀仲有,E之前好錫果隻kinki,咁錫kinki做乜佢有病嗰時唔帶佢返屋企,淨係劈低佢響公司咁耐唔願照顧等公司啲人理?係長!時!間!有鬼接過kinki返屋企咩,見到你篇訪問眼突埋,講大話講到呃埋自己?淨係隔離鋪同埋你公司啲人集體撞鬼影錯狗?

仲有講到財政咁健康,過年前你先至比人貼到成個油麻地都係話你爭人錢唔還,你知唔知嗰日我哋同埋隔離啲舖頭睇到覺得幾壯觀,你繼續擘大眼講大話啦!

可能呢幾年你食拖鞋飯食到腸胃唔好,睇唔到自己爭人錢啩。😂
毒咩醒我食花生
睇佢啲片得益最大係知道,要train隻狗首先要train個人
有料爆請繼續
都係果句啦
兩個人之間既事唔評論
如果真係講到為隻狗好 有心拎返隻狗唔駛咁高調
話佢唔聽電話 佢又唔係人間蒸發
佢咁高調成日帶埋隻狗拍片
如果晶片名係你既話用好多途徑都可以試
除非你話試過所有方法 報埋黑警都無人受理
並唔係咁樣搞場大龍鳳等人食花生囉
最簡單,teeny腳仔損晒圖呢?Kinki長期係鋪頭嘅圖呢?
話人欠債果d街招Eric 都有係ig自己貼啦
做埋d小動作

總之拎大聲公踢場搶狗係事實
有相有証據
我都係呢排youtube彈啲有線動物片出嚟先識佢,再去咗佢個新channel, 只係知佢之前都有個channel, 但無深究點解開個新嘅,原來係咁。

我本身都只係養貓,狗唔啱我,不過佢啲video好好睇,睇得出佢好有愛心。希望佢可以攞得返Teeny
應該未好擔心teeny喺呢個賤女人手上會有咩冬瓜豆腐,佢咁撚毒咁黑心都唔知會對teeny做啲咩
我阿媽都喺現場
佢話首先係有個男人喺樓梯到大聲講粗口話Eric偷狗
跟住呢個賤女人就帶咗一大疊文件嚟
再加大聲公同埋佢帶嚟嘅其餘嘅人一齊用粗口鬧Eric話佢偷狗。。。真係痴撚線
我覺得如果道理真係喺佢個邊嘅話
其實唔需要大庭廣眾搞單咁嘅野出嚟
搵班人一齊講晒粗口咁鬧人咁肉酸
講真大家唔啱key咪各有各做囉
佢搞單咁嘅野出嚟只會令Dogarxx同埋teenx bakxxx快啲玩撚完
果然係無腦癲雞一名
我阿媽都喺現場見到,話Teeny就算喺呢個女人手上個陣,Teeny都係一直望住Eric聽到都覺心up,在場睇應該會更加戥Eric慘
樓主pin返Eric ko新channel 個回覆啦
如果佢堆文件有用咪用正常途徑去處理
洗唔洗帶班粗口男踢場搶狗喎
仲用大聲公嚇襯在場d狗
想問source邊度 想睇下
搶狗真係cls
咁撚得閒嘅佢
特別係你阿媽
建議你/事主俾更多實質資料俾咁多位連登法官判定。

(如果你講既係事實)
既然事主都唔介意大庭廣眾下又搵個男人爆住粗衝落樓梯罵,又手揸大份文件,又拎住有大聲公,咁即係事主已經括左出去;佢更應該post埋d 証據出黎,而唔好只係出句stand up speak for my team 加 kill post 。

而家牌面同形象上輸晒:
- 響佢fans 前擘面。
- 俾偉大嘅連登起左個藍底
你可以徒手分開兩隻打緊交嘅狼狗?
Eric Ko喺連登都算上咗半個神枱,除非有啲咩實質證據(圖/片證明佢對狗唔好),否則啲打手真係可以收收皮先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞