突發 Eric ko 響沙田個live , teeny 俾人搶走左

1001 回覆
217 Like 23 Dislike
點解既
呢到成班閪女人打手 係咁單單打打 但全部冇一個拎到證據
其次 Eric ko 食人軟飯?
人地個名銜真材實料
真係唔知邊個靠邊個搵食了
除非你話佢個朵都係買番黎 咁我就信啦
如果你買得起個澳洲馴犬師既話
仲要買起埋national geographic個節目
同啲惡狗
又人格謀殺Eric
一陣又話呃人錢
一陣又話咩扮可憐
一陣又話呃感情
屌啦星 你有証據就拎出嚟
成班閪女人係到發癲
Eric係咁多衰嘢你班痴線閪咪告佢囉
單單打打係做乜鳩
之前已經屈Eric打狗
冇人信已經夠柒
今日大庭廣眾搶狗 扯住隻狗
又大聲公 成班黑社會咁
你口口聲聲愛狗?收皮啦
就咁睇應該dogaroo係個女嘅打本開
但如果一開始呢啲錢銀嘢冇寫清楚 根本就你情我願 冇得話呃㗎喎

另外 就算私生活eric ko係仆街都好 起碼佢去到呢一刻都冇公開地講過個女嘅半句 個女嘅今日咁樣做 就算本來道理喺佢度都冇用 場大龍鳳做得太肉酸

再者 佢嘅speak up暫時係少少proof都冇 叫人點信佢呀
其實佢影啲相幾靚
btw傾向信Eric
佢ex個格太閪女人
成日話Eric打狗
一聲殊已經乖
點解要打
作都作好啲
大部分人識eric,唔識閪女人
唯一解釋就閪女人有錢家族出身,否則諗唔到eric點靠佢
lm
由Eric 俾人踢出舊公司到依家
都冇任何實質證據
一味淨係響度鳩up
個閪女人聽日會唔會又去現場
如果當時冇講到明話之後要還嗰筆錢
根本上有證據佢打本都好 eric ko係冇法律責任要還錢㗎喎

如果件事真係咁 然後話人呃身家
咁同喺大家同意下扑嘢之後屈人強姦有咩分別
試過了 轉頭又畀條八婆del左 所以要係咁留先得
追晒啲post應該會解答到你
屈人打狗果陣
比人地反貼d馴犬片
當比惡犬咬住時 的確要打肚令佢鬆口
澳洲果個馴犬師同近排viutv果個節目都好似有講
老實講 我當係個女人打本
而Eric真係靠佢實力
係佢公司打工又好 夾份做生意又好
又當 真係盤Eric 未如預期
咁Eric ko最後退出 間公司仲係女人手上
呢d都只係叫投資失利
邊到黎呃錢
搞生意包賺嫁?
除非你話Eric呃錢係講第2壇野
如果單純講 女人打完本夾份搞生意
但蝕到入肉
呢d唔係叫呃啵
軟飯eric ko咁有料使唔使食軟飯呀
班有錢佬請佢去train狗都賺到笑啦
冇證據一律當9up

同埋條女話人偷狗你一係報狗話Eric ko偷狗囉
帶隊黎搶返隻狗你叫人點信你先係狗主人
我就信動物既直覺既,動物都會痴既人差極有限
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞