突發 Eric ko 響沙田個live , teeny 俾人搶走左

1001 回覆
217 Like 23 Dislike
好明顯個八婆想搶番個生招牌,佢而家冇咗Eric,連Teeny都冇埋其實佢可以執笠
似最後冇結成婚
以佢實力都要食軟飯⋯⋯⋯
笑撚大人個口
點為之食軟飯 Eric自己train狗都夠賺 9up
女人仲惡過野豬
Teeny 太乖
如果係其他狗 應該會掙扎跑走
成班係度Eric 最後唔知會唔會炒車呢
就算佢講既野係真
都係兩個人之間既事
咁都唔代表可以大庭廣眾搶走隻狗
就算晶片係你個名 真係想要返咪私底下傾囉
唔傾你直接告佢都仲得
要幾仆街先會咁樣帶人去搞串人地個場
其實狗仔會認住第一個主人
Eric ko同條八婆由teeny bb果陣開始養
所以對teeny黎講八婆唔係陌生人

如果晶片真係八婆名
咁eric ko應該拎唔返隻狗
成間公司靠個男既黎做生招牌喎
點食軟飯
獨醒撚出現了
佢食軟飯
咁吳家樂叫咩
講緊個女人帶班人黎強搶隻狗係事實
都係果句 如果狗牌係女人個名都好
唔應該將隻狗做磨心係公眾場合嚇驚佢卦
依d女人先癲
比人分手就話人扼哂佢野
明明成間公司都係靠Eric黎賺錢
交返隻狗出黎
Eric佢無講過d乜 又點吹大咗
睇佢教狗d片就知扼唔到人
同埋朋友真係搵過佢train隻狗
堅得
勸大家咪跟車咁貼
早排先至又有債主上門
上網見到第二個版本

———————————————

.....E Ko應該入娛樂圈啦!😂
我係Dogaroo附近啲鋪頭返工嘅,實情係早幾年E Ko已經買咗舖頭啲股份俾人。呢間舖借咗好多錢嚟開、唔止呢間,仲有其他蝕到入肉嘅分店,結果咪爆晒煲有債主上門追數囉。今時今日扮到間鋪比人呃咗咁,唔係拍兩套嘢教狗就以為自己影帝呀嘛?

呢年幾兩年都唔知睇過幾多次有債主追債追到上鋪頭,你哋口中嗰個所謂嘅賤女人前女友睇在情份上幫人還咗成球嘢。阿「賤女人」錯就錯在當日比人唔聲唔聲拎咗Teeny,仲要唔聽電話唔肯俾返Teeny佢,知道響邊度有活動就戇居居即刻衝過去想拎返Teeny。

如果係錫Teeny,唔會明知道隻狗隻腳根本係有問題,仲捉佢去拍行山節目拍成日,拍到隻腳損晒返嚟淨係抌低一句「行山係咁㗎啦」。附近鋪頭啲人都知道teeny腳唔好,講到咁錫仲要拎隻狗嚟搵錢?呀仲有,E之前好錫果隻kinki,咁錫kinki做乜佢有病嗰時唔帶佢返屋企,淨係劈低佢響公司咁耐唔願照顧等公司啲人理?係長!時!間!有鬼接過kinki返屋企咩,見到你篇訪問眼突埋,講大話講到呃埋自己?淨係隔離鋪同埋你公司啲人集體撞鬼影錯狗?

仲有講到財政咁健康,過年前你先至比人貼到成個油麻地都係話你爭人錢唔還,你知唔知嗰日我哋同埋隔離啲舖頭睇到覺得幾壯觀,你繼續擘大眼講大話啦!

可能呢幾年你食拖鞋飯食到腸胃唔好,睇唔到自己爭人錢啩。😂
認同要睇定啲先
但呢位朋友喺人哋舖頭附近返工都知道咁多野,不如去做記者啦
大家都等緊Loretta Yuen爆大鑊呀,如果EK真係咁賤格,爭人周身債,對狗咁差,咁點解佢唔將成件事講出嚟?點會冇證據?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞