【連登 商業電台 光明頂 討論區(三十三)】

1001 回覆
13 Like 2 Dislike
水媽 打令 英軍 莊元生 靳民知
杜撰
今集好好笑
英軍好似退左熱狗 印象中
英軍同法國佬17年個陣退咗啦
屌你老母18樓C座唔封大陸關又回港易安心出殯有閪用咩
逢星期三都係咁
鮑sir

提醒下人地移民需要既考慮, 就係轉風向?
屈小姐D文章得閒睇下都幾好笑
https://hk.appledaily.com/columnist/20210303/NUBEAWMEWBFMRPBA5H6QZXYTJY/

BNO居英的災難 - 陶傑

又抽水,啲人成日話UK天氣唔好,唔通香港又好好,都市人有幾多個真係熱愛太陽,起麻唔是我,同埋人地有部機係除硬水,又主要係南部先係硬水,越北就越軟,唔係大倫敦去到大曼徹斯特其實已經無咁硬
利申:住緊向東樓,當初朝朝唔係曬醒就熱醒,後來特登買隔熱遮光布做窗簾
黃絲學人去大灣區/留係香港,有些連普通話都講不好
鞭鞭有力
佢啲商家佬朋友係未唔想人走
阿鮑sir節目雖然附和佢,但自己節目講嘢有啲唔同,
講明叫後生走,係光明頂無講到咁白
識得聽自然明白當中意思,萬事小心為上,合埋口,唔係所有事都需要畫公仔畫出腸
唔好做蠢老鼠
港澳被剔出經濟自由度指數 陳茂波:不同意經濟政策被中央操控
https://share.881903.com?article_id=2381509&article_column_id=11&fallbackurl=/news/local/2381509

又一成功爭取

美帝幫手cert.埋,疊埋心水擁抱大灣區

「武狀元蘇乞兒」,攬炒成唔成功從來唔係控制喺香港民間手!完美試範
時間囊,不出五年,最自由經濟體腥港嘅薪俸稅即將追平鄰國,達至25%
熱狗發大財
忠誠反對派
嬲到震
李居明
又夠鐘入撚鳩左啦

一入就係風雨飄搖大師
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞