[放負撚入來]有無人上到大學之後覺得自己係垃圾

264 回覆
180 Like 9 Dislike
CE好慘...比人遺棄咁 一味靠痴CS+EE既course
應該要玩多啲板先似返個獨立 major 而家咁樣好可惜

最重要係無系莊 畢業無波波橋
咁我而家開始會瘋狂轟炸TA
讀到就jump
咁撚好既不過咁
跟住D course都大量用到 唔識既話其實會越來越頭痕
樓主加油
都係...同埋其實我自己對呢科冇乜興趣都幾後悔當初點解為咗入U而唔retake dse拎多幾分

但係見到依加嘅自己同以前嘅自己差咁多就好懷疑自己依加係咪咁廢轉咗做online上堂就更加冇心機上

不過都捱到final year 屌埋fyp就出嚟做社畜
人生好難
當你識哂唔係應該仲難咩...
轉做online真係on9...或者咁講 武肺真係on撚9
你都加油呀
咁好 可唔可以靜靜雞開名
咁咪岩
想放鬆可以做下運動/睇下sitcom
不過臨考midterm final
你又趕唔上進度就chur盡佢
過左兩個禮拜後又一條好漢
抽時間做自己中意既野都幾好
但send既話都係send比TA了
我都係讀緊書先中意睇sitcom
chur下無事既
大家咁話
我讀書嗰陣除左揾professor 外 亦都會搵班上比較叻嘅同學 好多都好好人亦唔介意去教你 咁就可以唔使成日等ta覆同埋可以隨時隨地搵佢哋問
只要你勇敢啲開口 實有好多人幫你 亦都唔好覺得自己廢 人有情緒問題係好正常 一啲都唔覺得廢
都係一個好辦法!唔要面d去pm人地做朋友
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞