有條痴撚線港女喺人地墳頭打卡

732 回覆
73 Like 3100 Dislike
有冇人起到個攝影師出黎 可能真係唔關佢事
你知唔知你條女啲仆街野?

Like係咪支持?
發覺好多人鍾意做受害者 係到話香港人唔識欣賞 屌呀?即係你擺出嚟 我就一定要欣賞?唔好講影相呀 連音樂都唔係個個會欣賞啦 你影得好 自然會有人讚 影得唔好未彈 你咁想將自己既理念發揚光大 就唔該你除咗鍛練下技巧之外 仲有學識尊重人 唔好俾藉口自己 根本成件事就無妥協既地步 一開始聽到係山墳影相 就應該推咗佢 仲係到話咩尊重攝影師
點會唔關佢事?攝影師有錯 佢就要跟?

條八婆都幾撚串 其他人沒必要解釋
講到自己唔係推卸責任咁 實情乜都入晒攝影師數 仲話尊重攝影師喎 原來攝影師叫你坐喺人哋個墳頭上面 係冇得say no

佢根本就冒犯 乜嘢冇咁嘅意思啫 講到我哋解讀錯誤咁

笑撚咗 係囉我哋唔識欣賞
More啦
佢中學係咪都咁有性格 成日見佢ig見佢屌啲人無fashion sense 屌其他photographer
我以為係印尼工人姐姐
有無人知條女好唔好屌
CLS
賣淘寶貨呢?
加翻個慎入啦
嚇親
推到八婆比鬼壓 打篇道歉文仲越描越黑 咁撚串
都唔好比個攝影師冇事 攞埋出嚟講
笑左成日話香港人目光窄
佢d妝真係好不堪入目
我都諗起呢首歌
成篇野都1999 明明係冒犯緊人就話唔係刻意
拋個波俾攝影師就話唔係推卸責任
呢啲人真係世界級
出位唔是咁的 搏屌文 大家若然重點只放於冒犯的意思 只能再次道歉 好撚委屈喎 係啦我哋問題 我哋唔夠內涵 解讀錯作品背後意思
可能已比鬼上身
呢D傻西俾鬼搞都唔抵可憐
絲打都有睇開?
好撚癲
見過佢開question box
有人問佢自己比較矮 揹某個袋會唔會唔好睇
佢就屌人介意人哋目光之類

見到嗰陣心諗其實人哋都只係想問下 仲要讚佢揹得好睇
咁都要屌人
蕩失路誤打誤撞行咗去人地個墳就話無心之失啫
入去擺pose影相、打埋段垃撚圾無病呻吟caption post ig咁都叫唔冒犯
冇腦臭閪講多錯多
自己唔捐埋入去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞