有條痴撚線港女喺人地墳頭打卡

732 回覆
73 Like 3100 Dislike
屌 依家香港咁大件事
仲有幾多人仲係個法庭度
留返個推文比重要既post啦
係推都等上完庭先推
我當然知我都有做過production,但係個post assume 咗人地無做禮節嘢,咁好似好unfair
一係條女嘅狗公?一係就本人?仲俾你吹到係佢姑媽
黑警殺人強姦你接唔接受都係你嘅事,你唔比當事人接受?唔好以己度人死狗女希望你全家比人強姦
你鍾意點諗咪點諗 你係要屈我係當事人都無計
我唔拎套戲出嚟講,根本就無人提出過「藝術創作前係有禮節要做」嘅point,依家講完又要屈人地一定無做
繼續呢d 討論真係好無意義
去還去 影還影雖然有啲強詞奪理 不過佢冇講錯 最大分別可以話係距離問題 呢個直接踩係上面
啱,黑警死全家
但係我唔係當事人,我只係討論點做創作先唔會比連登仔屌
強姦定義係是指在沒有得到當事人同意的情況下,與之進行性交等插入式性行為,屬性侵犯的一種。
受害人唔同意既情況先可以定義為強姦
大佬 你都幾偏激 有合理懷疑係偏激派打手
唔會再回依個人既post
冇人話果「創作前有禮節要做」,洗你搞到人地個墳就唔得,就算係都要得人同意同做禮節,尊重黎。你影街影山我話之你拜唔拜神。
pin
咁佢有冇得家屬同意。我偏激都係因為呢啲人係度消費藝術為所欲為影衰曬香港嘅其他藝術家仲有你鍾意未唔好回囉,你回唔回同我講嘅嘢啱唔啱完全冇關係
佢唔係yeah 住影相,而係有構思去做一個創作。點解要叫攝影做打卡?

第二點就係上面d 人keep 住狙擊嘅問題,就係係咪做咗相關禮節嘢就可以影墳場?係嘅話,咁呢輯相只要佢係有做到嘅話,基本上係咪無問題?影得靚唔靚就再作討論
你做足嘢又得家屬同意未影囉講咁耐都係呢樣嘢咋嘛。佢覺得自己啱嘅未出黎澄清得家屬同意囉。做咩del post。
好無知 其實有冇諗過係因為你無知 所以冇討論意義
你拎一個唔啱嘅例子做比較 咁厚面皮 仲俾你扭曲到自以為好似帶出新論點咁 只會凸顯出你無知

柒咗就捐返入你老母個臭西啦
藝術家 做咩Del post?
藝術家有藝術做擋箭牌都要del post
你係佢朋友?
我認同你講嘅嘢,所以藝術角度上係墳場攝影創作係無問題。even 拍戲都唔會同曬全世界人講「我拜咗神啦!」先拍到呢套戲,佢地戲組圍內同先人家屬、場地負責人知就得。但係呢個post 一嚟就assume 咗人地無,就好似好唔公平,當然佢自己選擇del post 唔defend 係佢嘅事,我評論唔到。
爆炸就是藝術 我係咪可以炸咗你不過你好似唔知我講乜或者你覆錯人
創作你個死臭閪
淘寶扮原創??
你用藝術角度黎講就乜都冇問題架啦,依家係用道德角度睇呢單嘢啊。條女唔識尊重人關藝術咩事啊。咪消費藝術啦。
係囉條女唔係好有個性嘅咩 眾人皆醉我獨醒㗎嘛 唔會介意人哋眼光
做咩急急腳del 咗個post
勇敢小女孩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞