有條痴撚線港女喺人地墳頭打卡

732 回覆
73 Like 3100 Dislike
其實由始至終 都係你破壞緊藝術 就係有你呢啲老鼠屎 搞臭晒成鍋粥 影衰香港文化藝術 我身邊朋友都有唔少搞藝術 全部一律屌鳩緊你 只係識將藝術掛喺口邊 為所欲為 冇應有嘅道德標準 勁撚自私 所以啲人先咁鍾意香港藝術家
係咪要下下都影晒相話我有拜神我有派利是先可以開拍?
戲組做完都唔會同全世界交代,定係要人貼大字報「我開拍啦」先得?

條女嘅態度都無不敬先人,而佢嘅作品都無,何罪之有?
得果千幾個follower WFC
呢D on9藍絲左膠,一副眾人皆醉我獨醒咁
就知道佢自我中心hihi,現實無乜朋友
仲要開口埋口藝術創作,不如搞清楚而家比人屌緊乜先啦
理得佢藝唔藝術
狗仔狗女就應該要推到佢死為止
梗係啦屌 你連呢啲事前工作都唔肯做 學乜人搞藝術?你估好撚易呀?唔使付出就想有好作品?你想去做就大晒? 個墳墓唔係你㗎

咁撚想影 又唔想麻煩 咪去影返你自己祖先囉 或者死鬼老竇囉 痴撚線

有啲嘢唔可以跨越就唔可以㗎啦 唔通你想去白宮影相唔通就去咩 你都要經過好多手續啦 偷偷地入去俾人拉咗 唔通你又咁樣講話為咗藝術喎?

其實你係咪有人格障礙?

冇得到同意 坐喺人哋墳頭 咪不敬囉

屌你老母仲問?
佢仲係完全唔撚明 呢樣先係最恐怖
自我中心到
我係講緊你又知人無做?下下要大字報同你講?
如果你係相中先人家族嘅,咁你屌都屌得啱。問題係你唔係又唔知人地有無做就以己度人,又係咪尊重?
是個boy 吧....?
就咁講拍戲果陣一定問過場地負責人意見
同埋你又知實景?
仲有可能每個墳佢都比左錢比佢踏都唔定
但果條女有無問過場地負責人先?
之後個個見到佢咁樣影 好似西環碼頭咁個個走去打卡真係多得佢唔少
好彩條女影得唔靚
屌你都晒鳩氣 咁而家條女(你)有冇做啊? 問撚緊你呀答啦 藝術家唔係好有個性 覺得自己啱做咩del post

以己度人唔係咁解 呢啲係世人道德標準
定係你覺得自己跳出左世人框框 覺得自己好前衛好有個性好隨性好型

你係咪覺得我哋咁樣指責你=唔尊重你sls
唔好同我講香港啲藝術家都好似你咁 咁冇質素 真係令人好失望大跌眼鏡 香港藝術已死
咁係咪佢有做上面d 禮節係咪就影得先?
所以個問題唔係可唔可以係墳場影相,而係佢有無做到所需嘅禮節?
我係覺得一開post個個係度屌墳場唔影得相好奇怪,好多創作需要墳場景咁咪去墳場拍囉,只係我地唔知條女有無做so call 禮節嘢,但係呢個post d 人一嚟就assume 墳場影相=唔尊重
10/10
我都唔係條女,問我我撚知咩
一開post 個個都淨屌佢影到先人墓碑,我拎電影出嚟講之後,依家個討論變咗因為唔知佢有無做足禮節去影相就assume 人地無做+唔尊重先人
冇人話過拍戲大撚曬,但你知唔知拍戲budget同條臭雞影幾張相差幾遠。拍戲真係可以係搭景踩假墳的。
我黎講
如果個場地負責人同意
墳墓上面既家屬同意 其實我覺得ok
講真個家屬好開放既 死左果個人原來好鐘意影相
咁家屬同意其實無咩野
但弊在佢無問過人家屬 可能人地好迷信
唔鐘意人地亂搞佢個墳 咁咪出事囉
諗都諗到 邊個會同意呀 坐喺人哋墳頭條屍上面?死者都唔會想啦 何況佢哋親人?冇啲同理心咁撚厚面皮
你老竇老母死撚咗 你會唔會接受到我哋坐喺上面打卡? 冒犯死者 仲咁厚面皮?
屌唔洗不推文啦呢啲臭雞根本就係要屌。香港人一日唔屌撚死呢班害蟲,佢地都會繼續消費藝術影衰香港嘅創作人。仲要係狗女藍絲,死全家啦屌你老母。
咁都有人撐, 藝術大撚哂咩

唔怪得班藝術撚覺得火燒摩星嶺炮台無錯啦
你唔接受係你嘅事,唔好以己度人。你唔比個墳係佢姑媽嘅?
所以個問題就係變咗佢有無做禮節嘢先影。而呢個post 就assume 咗人地無做,咁個討論其實係無意義
你扮乜撚嘢呀 前面又攞啲電影出嚟 有話覺得冇嘢
而家又轉移視線 幫條女講佢有做事前工作 你都識講先人 佢唔鍾意又冇聲出呀? 俾人地rip啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞