兩房800萬頭有咩選擇?

398 回覆
12 Like 215 Dislike
黎緊有將軍澳藍田大橋同隧道 一通左兩面好似好近 ,係唔知會唔會又塞返轉頭
睇電視斜咗會唔會感覺好奇怪
我覺得係因爲鑽石廳 + 長實 + 樓齡舊 + 比較近公屋 + 垃圾商場 + 附近發展唔多
真心覺得幾方便抵住 接受到上面D缺點就得
藍田已經係九龍市區,一個站到觀塘商業區
睇左10幾年,無事
KOKO Hills 繼續賣2萬一尺唔減價,問你死未
嘉湖黃埔一樣鑽石廳,唔計
藍田應該最貴就匯景 但都平過其他站既樓
所以咪賣唔出 18-19K 都仲有D機 同匯景麗港差太遠就唔值了
藍田隧道有無過海巴士、其他巴士線多唔多都成問題。住藍田最起碼銅鑼灣架架6字頭巴士上得,出隧道第一站就落車。
最低果層直呈金魚缸一樣
我覺得算 平時行匯景廣場超多人都算 一上山差唔多全部公屋 唔太討好
巴打識啲嘢喎
英國最撚多租霸
行1個字,麗港城開始反價KOKO 都唔減價了,公司又無上市無交數壓力
所以好多時行D出口好過 唔洗上電梯都要同人逼
唔想同公屋share A 出口可以揀D出口番屋企 或者搭巴士
一開始租樓就會發現儲錢買咗好多
有能力情願買間上車盤 過三年換大
匯景如果自己有條621, 219X更加正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞