[Switch] Splatoon 2 [76] 辣殺驚竟然爆 PO

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
好奇一問你用緊武咩
推介N-ZAP對新手幾唔錯幾八搭
不過你係專打rank定油地定咩都得?
好似入門雙槍同普通水槍交替用
我得8lv咋 比較少打普通戰 斷斷續續玩左一個禮拜 主要都係打工
咁你都冇選擇,到時開多啲武再決定練咩打工的確係不錯可以比你練武,不過打工唔加exp,再加上成日轉武會難上手啲。如果你唔係特別鐘意打工嘅我會建議你多啲打普場先
好 再玩下先
話時話復活節有冇人打四排
開房玩shifty station啦
夠唔夠八人先我同fd兩位
牛河巴話佢夜晚得㗎(好似係)
仲有冇人一齊玩邊日可以齊到8人
我應該可以搵多一個 frd 玩
點解自己隊d 4k永遠都咁廢
不嬲自己隊有狙都當打少個
啲人打league會練武嘛有排啲人廢到我都走左去練狙但啲隊友都可以仲廢過我
利申 我狙好廢,殺到兩三個頭已經偷笑
好耐無玩岩岩玩返,有無群組join?
今日有場塔見到自己隊有兩個狙
已經心灰
400打後唔關事啦
W1 21粒已經係max囉可能係你太高分,要carry人
係bo醒唔起21 max, 如果wave 3 23或24都還好啲人。應該唔關我高分事,都係500幾,要咁多金魚子應該係大家都差不多pay或者佢地仲高過我

Btw啲街友識打普場唔表示識打events,識打events亦不等於識打普場真係唔好見佢打得OK就放心
識event唔識打普通有啲難
玩單人模式(故事?)玩到好頭痛頸痛想嘔 救命

多人模式完全冇問題
好多特別係之前撞過好幾次啲人開goldie seeking開得勁好,點知一普場就滅一係係咁死(1W死5次above),一係唔夠魚子(岸邊殺怪之類)真係想叫佢地還返我嘅感動我句Booyah比我
叫晒我fd幫手過
單人模式搵野搵到傻
不過唔難過嘅我冇耐性過姐
單人唔玩都冇乜嘢
得幾件裝送俾你
轉嚟轉去 搵到傻
單機留返無上網先玩啦
你有冇用體感真係唔得就不如熄左體感過單人,應該會冇咁暈,但就唔係太練到野。反正單人唔難,唔開體感都輕鬆過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞