[Switch] Splatoon 2 [76] 辣殺驚竟然爆 PO

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
約戰氣泡爆左
呢幾晚打rank連多咗香港人,遇過啲極品

1. 搬魚初動俾對家推到唔記得5定8,有條友仔發老脾攞咗魚去返自己個魚台企等人殺,明明仲有兩分鐘都唔搏埋佢,最後變咗三條友守到完場

2. 執貝開場俾對家攞咗lead,有條棍佬直接放置,諗住由鳩佢斷線輸咗都唔使扣,條仆街得閒又郁下總之唔落場打,最後拉埋我哋三個一齊陪佢輸

呢隻game你肯堅持到最後實有機會反cup,打場比賽都咁易放棄現實做人唔方撈得掂,仲要喺個名落埋freehk/hongkonger,真係多謝晒你影衰香港人
遇呢啲人我port硬佢
不過其實我唔知port完有冇用
兩個都a帶

半夜時間玩應該唔係細路
而家上返晒s帶唔洗再同呢班友一個pool
我會照port先,同隊其他人都port官方就會做嘢
愈黎愈多撚樣輸少少就唔玩企咗係度
仆街你唔想玩自己熄機斷線咪得 又要害埋其他人
話時話見到呢啲撚樣認低佢個名
可以係add friend個list度block咗佢
以後都唔會同佢同場
s帶都好多放棄撚
係會有人因為port被ban嘅,
有幾密就唔清楚
開分身冇咩問題
最少輸緊個陣條友唔會棄機先
大把呢D人 試過個塔都未郁,自己係咁死都棄game
有無人打機
想打,返緊屋企但塞緊車
頭先見你上左,但我部switch 已經打到冇晒電(我hand mode)

Btw打開league mode打返rank冇晒手感(我仲要只係得A)
啱啱同人打緊排
巴打又三跑?
係呀,打到上600搏有冇hazard max, 可能打多陣去league咁
anyone
食屎大,條魚係左面,佢係右面油地
橙zap?
係呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞