大家著開咩牌子行山鞋?

602 回覆
68 Like 24 Dislike
點解好似冇人講過la sportiva
佢啲行山鞋唔好著咩
利申冇著過但知好出名
突然諗起以前高登有位巴打成日開post着黑底紅邊人字拖行山,自始之後,果排逢親問着咩鞋行山,標準答案係黑底紅邊人字拖

如果舖好哂石屎著Ultraboost嗰啲已經好OK
佢哋成班都係奇行種嚟啦
佢地仲著老西耕田擔泥啦
啲款重幾靚
畀支那收購咗
我已前著過對columbia行山鞋,個樣好柒

但行山時好舒服,完全唔局,排水氣一流

不過都成十年前,唔知依傢點
好似上面巴打講 xxxxxx panda
但上星期上過去 已經有啲無碼了

可以試下旺角bxxxxxxxer (大j youtube) 有介紹過
依家著Hoka,兩個月,出過4次,依家個鞋頭已經爆尻左,DCLM,好著係好著,亦都極度咬地,但咁嘅耐用度,真係.... 呢對爛到唔著得就永不錄用
Adidas Ultraboost PB
想知+1
第一對係迪記evofit 試完幾好但未著出街

上個月頭買咗呢對
感覺幾好 幾舒服 透氣唔焗腳
早兩日潮濕天去行山都幾抓地 未至跣到sir滑梯咁
係個款老套少少 但舒服安全至上
Lm
好似好多post都見到你
原來大J有介紹過....唔怪之得成日都人山人海
個個16樓出

呢對着咗超過 四年
肯打理其實都耐用 不過底啲磨蝕呢就真係無得救
差不多要換新
腳包覆感好夠 保護性強
當然你要拗 其實都係實拗 係有無咁傷咁解
而係都係透氣差啲 腳太厚未必岩
同岩大家比啲信心自己同着對鞋好唔好 成日係山見到着住對好野 斜多啲就驚到咩咁 你對鞋其實就係比呢啲情況用 唔通用黎行平路
都唔係好老土
行山鞋始終應該功能行先
暫時上面啲人都話唔太差咁
你認錯
果個唔係我
民記用Dr Kong
見過有職員拎左黎著
對所羅門就嚟夠期
有冇咩介紹
中資所記出名 乾地狂, 濕路亡 落雨入商場地都變溜冰鞋
hoka 舒服軟身, 好咬地, 但聽聞唔係咁耐磨, 唔行得多好OK
Asics 亞洲人size , 如果腳掌大/闊/厚 就試清楚先好買, 聽聞日森有時有平
The North Face 靚仔但唔耐著, 易甩底, 好易喺山上搵到野生鞋底出沒
Scott著過返唔到轉頭

Salomon行山界出名垃圾

利申著Scott行過杯靈雙渡,雞公嶺都夠咬地
mega grip一般平民行山鞋算係最好啦喎
咁先好少少,邊隻叫好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞