大家著開咩牌子行山鞋?

602 回覆
68 Like 24 Dislike
Merrell 有vibram鞋底..又有gore-tex鞋面...重點係唔太貴...成日有promotion
識野
買過對$4xx
係樣柒啲 行山功能先決 ok啦
之前起其他forum見過有唔少人話timberland就算唔係成日著都捱唔到一年...ching過多幾個月可唔可以再上黎update吓對鞋既情況呀...
跣到hihi喎
樣柒呢樣真
第一次買既時候都曾經因為個樣而掙扎過..
但功能性同性價比都真係唔錯...

利申: 第一對買既嗰對原價2499..特價999..有promo真係平到笑
我估應該都係咁上下 個底下d狗牙開始有少少磨蝕 鞋底邊都有爛左少少 但so far都ok 不過感覺上偏大半個碼 我著9號覺得鬆左少少 8.5又好似太啱啱好 行山鞋都係大少少穩陣
無錯呀..行山鞋買大少少好啲..just fit既話行返個零鐘之後隻腳開始腫就會覺得緊同窄...到時繼續行就覺得越黎越辛苦...我自己買行山鞋都比平時既出街鞋大半個碼...
我意思係timberland本身都已經偏大 不過抵著
topo ultraventure pro
Five ten
north face
Adidas terrex 平果款
唔知點解Columba 會著到腳板底抽筋
望到都覺得好臭
999都好多選擇
樣真係好重要
Ching有無差唔多價位又靚樣既介紹返??
NB V6 800有找
睇落瘦腳
danner light
啱啱google完...防砂石TPU鞋布+vibram大底都只係800...好似真係幾抵玩
邊度有$800??
NB專門店?
香港就唔知喇...好耐無行過波鞋街或者專門店...但我啱啱google見到好多台灣網店都有...價格折返都係HKD800左右...有啲包埋宅配...但係唔係間間都送海外...
merrell
好少童裝款....童裝係邊買好?
留名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞