大家著開咩牌子行山鞋?

602 回覆
68 Like 24 Dislike
見唔少人推介Asics, 但上官網無乜靚既女仔款
知唔知邊度多靚少少既女仔款賣?
無既唔通真係要迪記
馬拉松偶然都有
salomon outline gtx
行山、旅行一對走天涯,
跣唔跣要睇駕駛員點操控
官網廢的
行多幾間專門店就OK
三五知己輕鬆大徑膠遊遊:是但一對舒服波鞋就得
短途,好快地:SALOMON S/LAB Pulsar (or even Nike Next%)
長途,多天氣或地形變化:Hoka Mafete / Speedgoat
遠足、要過夜、負重:中筒, Vibram底防水行山鞋 (平時落雨出街都著得)
唔想諗咁多情況,想一對搞掂:Hoka Mafete

Sky 個款靚,但之前行貨一出好快就斷咗貨
可以搵下水貨或者自己係樂天訂返嚟
有無人試過la sportiva 啲鞋
adidas agravic gtx
無咩人買 成日有特價
acg 對mountain fly 已經係react + 碳板 + 釘底
想問點解一對就係mafete唔係sg4?
對sg4殘左諗緊入多對hoka揀唔到
早排都忍唔住入左mountain fly gore-tex卡其色
出街都好好j
個底行山點?
唔算好淋,反饋幾好,抓地都唔錯
全防水唔怕濕又易抹
最介意係襪套有啲緊
不過隻色好易襯
想買埋新出對低筒
對haven買唔到
著開Haglof ..... 入咗Danner fullbore 未落地
想問大家對 Columbia 有咩評價?
睇啱呢對考慮緊買

我都諗緊入對low不過唔防水又冇折
我都入左, 特價買, 落左地 隻腳包得幾好, 好舒服, 但睇料好似就唔防水(未試過). 休閒路徑會著, 要落手就著返speedgoat
其實Mafete / SG4 都得,SG去到第4代感覺都同Mafete分別不大,但係自己鐘意Mafete中底厚多少少,同埋個鞋形無咁緊。
點揀就視乎自己腳形同邊款仲有貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞