iPhone 12/pro/max/mini 手機套 / 保護貼討論 (11)

1001 回覆
3 Like 6 Dislike
promax 都要用 moment wide Lens ?
想問下有冇邊隻磨沙好用
之前iphone x 用開apple store 貼嗰隻 但12 冇出
同埋磨沙係咪一定得玻璃磨沙
覺得算薄 同官皮差唔多 摸落個人手感好過官皮
前面有突邊 mon唔會貼到枱面
反而個cam edge 有ching pro max好似啱啱好
佢email grams28話佢地個case唔會咁 pro max都會有位剩 之後唔知最後點
可能係用錯左12個鋼圈
我用12就有成1mm空位
你覺得pro max本身的lens唔夠用咪再加
剩係用過moment同sirui
幾百蚊有齊所有個D set唔好買
我搵近啲好用既微距. 巴打有冇介紹?
Grams係皮全包
Nomad就淨係底係皮
兩個啲皮都ok
不過好似nomad易花少少
睇你自己鍾意全包定底一塊
我自己就係因為nomad唔係全包所以揀左grams28
有magsafe 好吸引
不過唔知佢係指通到電 定有磁鐵喺個case 度

Works with Apple MagSafe accessories
No visible magnets here

Your Apple MagSafe wallet, charger, & other accessories work great with Bare Naked!

*As stated by Apple, using MagSafe accessories may cause slight imprints on your case or phone (if you go case-less). Magnetic attraction strength will be slightly reduced with our cases.
Not guaranteed to work with 3rd party accessories.
Facebook成日見廣告
但係facebook買過野驚中伏
好似淘寶貨咁
試過買咗隻marvel groot
過兩日喺淘寶見到隻一模一樣,
價錢仲要平一半
求tb link
幾年前無左啦
官皮after 2個月
我都係咁 已經放棄左佢
官皮除左黑色 , 其他色真係唔好買
lens會清過內置鏡頭
好似係
用緊。
MagSafe case影響八達通拍卡都幾明顯

搭親九巴都要拍幾次都感應到
但拍城巴/Circle K/停車場/過隧道就乜事都冇
轉咗AJ之後而家拍乜都冇事好順暢
AJ配magsafe wallet?
Sor我表達得唔好
我嗰張唔係實體八達通
我又無呢個問題
一樣用緊Apple case
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞