iPhone 12/pro/max/mini 手機套 / 保護貼討論 (11)

1001 回覆
3 Like 6 Dislike
依個真,,某d角度同光線夠先睇到
仲以為網上
有冇現貨架?
上去行到我跛 建議大家的士上山當上去食個tea 唔洗跳錶
Grams28 offwhite用左個半月嘅情況

我係冇用magsafe accessories 嘅,懷疑係磁石令附近易積更多污糟野
想問下係咪去電訊公司買iPhone 都係一樣quality?

硬係覺得要去store 出先正宗 去出面咩胃訊果d 舊電差d

btw 如果去store 買,最抵屌係咪買apple store giftcard 網上都幾多人95折放卡
好在買左黑色 不過白色既野 你都係預佢正常發揮啦
爬完文。
如果想slim,
皮就官皮 / grams28?
膠就CASETIFY / Spigen?
有冇咩推介?
試左實物 覺得點 咩色最靚?
半年前既事喇 嗰陣未有白色
係幾靚 但而家grams28問題係佢QC同CS 垃圾
有時碌卡係抵過九五折

點解依隻imos 康寧iphone12 pro Max 生產日期係2020/08/01?
iPhone 12 係10 月先開賣,佢仲早過iPhone 出?
會唔會係假野?
Pish
有冇巴打可以答下?
可能D廠一早收到規格整定等正式出就賣
唔係你見每次發佈會之前都一大堆流出
即係冇問題?
清我都睇中呢個 (因為冇apple watch兩個差電位啱晒)

想知下面差airpods個位,差唔差到其他耳機?因為見佢凹咗落去,我用緊個耳機機盒size大過airpods pro...
Amazingthing 2.75 聽筒有埋防塵 正!
mon貼 大家推薦邊款

btw 買完12mini 突然後悔,盒都未開
有無機會可以拎返去appple 換SE
點解後悔?買錯容量,顏色定嫌細?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞