iPhone 12/pro/max/mini 手機套 / 保護貼討論 (11)

1001 回覆
3 Like 6 Dislike
咁巴打你有無覺得邊個牌子買得過?
油有冇咩推薦?
其實Vaseline都可以
想問依家通常出完街都會消毒電話
如果用皮既話點搞好
有冇巴打有防偷窺mon貼推介?
求其貼咗一塊,但係搞到自己睇嘢都一格格咁
防窺貼好蝦人買
之後買過啲大陸牌子畀部XS max, 痴完睇mon 會暈+唔舒服

而家用12 Pro Max, 喺amazon 買過張, 初頭會暈, 而家慣左好似冇事

吉川優品 (i)Phone 12 Pro Max 用 ガラスフィルム 覗き見防止 全面保護【プライバシー保護 防塵設計】日本製素材旭 https://www.amazon.co.jp/dp/B08LYCR5BQ/ref=cm_sw_r_cp_apip_fx71wkUt2bHin
Made in curry
yes
買齊 都係個句 容易襯衫牙嘛
grams28去左邊
隻貓
我用濕紙巾 無酒精的抹完
用hard cream揸埋手同皮殼
比大家話得多已經唔見左
https://www.imore.com/best-iphone-12-leather-cases
外國仲有好多 香港都少見
mous都出名保護性
mous好似都ok
不過皮個覆蓋率好似得背面少少?
無錯
膠殼 底皮 皮仲有唔同花色揀
佢有好多掉電話的片
皮鞋嗰啲防水spray/波鞋隻liquidproof 得唔得
咁點解機做兩粒volume 掣都會唔對稱
Anank 用緊
買黎噴皮鞋同boots先
原裝隻膠case係咪好痴塵?
如果想原裝膠case/皮case 二揀一
巴打們點睇?
膠殼手感好d唔算痴塵,皮殼我覺得有d跣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞