[WithU] NiziU 討論區 (5) TAP / PS 雙主打 CB!Nina 生日快樂!日韓市場我都要!

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
爸爸要留錢拍自己個護膚品mv
ayaka 會唔會慢慢變走音擔當 好似之前蝦中個女仔咁
初次九人廣告,廣告歌係新碟既I AM,15/4放送。

<NiziU>ミイヒ“復帰”後、9人そろって初CM 新曲「I AM」でダンス
https://news.yahoo.co.jp/articles/011110f129f73c04c1438a2fd6918e6573e7fc8c
我覺得ps會有performance mv,佢要畀人用嚟玩niziulab個ar功能。
彩花音準無咩問題,只係把聲聽落唔係好似唱歌。
中國飯可以脫了。
mr都係破咗幾粒
所有歌都係賣廣告
有兩個英語擔當喎!唔好嘥咗佢哋!
唔會
jyp 2.0戰略係喺想發展既地區,用嗰度既人組隊打返入嗰個市場,只不過團隊同時擁有喺世界活動既能力。jyp會搵班中國人主力喺中國賺人民幣架喇,唔使勞煩我地niziu。 全日團想爭韓國市場又係好難,但開下con同fan meeting都可以既。
蝦中是咩
個色唔同架 rima係鮮紅色mayuka係深紅色
彩虹戰隊
我rima長髮真係靚到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞