[WithU] NiziU 討論區 (5) TAP / PS 雙主打 CB!Nina 生日快樂!日韓市場我都要!

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
唔能係 ar ma
想要條鏈擺吓姐
我都最鍾意佢 其實mako路線岩韓團多d,日本反而人氣係中間果d,大陸好似都多人鐘意佢
唔尷你尷就尷 la

要整唔好搵 JYPE d 牙e 整就安心 d
邊個佢 ?
經牙Ku手 ?
九成九係,做咗練習生先箍牙。
caught cheating

molamola
好彩而家未光肥返咋
jyp牙e去食屎
勾二嫂
其實整牙實有呢個過程
日本整都一樣有,睇下濱邊美波之前就係咁
過一排慣左就會肥返

係日本就話亂牙都係萌點姐
但niziu目標都係放眼世界,牙齊係岩返歐美標準
要整緊係襯後生整,復原都快d
其實覺得jyp d style 歐美唔係太好 當佢哋細路仔多d,不過爸爸有個美國夢...如果有心外國發展,佢要放手俾人搞 d management 唔太得 之前got7明明好地地又搞到咁,唔知有左sony會點,但都係唔太睇好係歐美發展
其實日本好興依d牙
加上佢地差唔多都未成年,仲有babyfat
所以大個d收晒水面型就唔會太圓
我都覺得mako岩韓團多d
實話講佢外型唔係太適合日本團,而日本藝能界又唔係話特別注重舞蹈等能力既(當然也唔係完全唔注重)
加上韓團比日團更容易面向世界
以佢既能力我覺得韓團會更能展示到佢既才能
睇得出sony爸爸好有計畫同好有心機
相反jyp d management 完全係豬隊友
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞