[WithU] NiziU 討論區 (5) TAP / PS 雙主打 CB!Nina 生日快樂!日韓市場我都要!

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
麻油佳ok既,我覺得佢rap得好聽過twice 但ayaka就真係業餘既業餘
但佢唔係秀智 同埋秀智都有實力。不過Ayaka唔化妝會似少少,化左覺得唔太似
媽媽真係好正

鬼妹look
彩花練左跳舞9年
唔準你咁話佢
......我既意思係大個冇左babyfat就會冇咁圓
冇話過d牙囉
佢依d牙唔係哨牙,係虎牙黎,日本人好鍾意虎牙,加上有虎牙係riku特色黎,冇左反而冇左認知度
Riku同rima都係哨
哨係成個口部既造型form,唔單單牙齒既排列

我見班日本人都話riku(好)哨
佢地仲話riku之前比賽個陣都有箍牙
應該黎緊會第二次
我都唔係好明點解佢地咁諗
都係照搬黎比大家睇下
好啦,可能真係哨左d,因為我就咁睇係冇問題淨係以為有虎牙,可能真係日後會變得明顯
咁我又真係唔明jyp點解會叫miihi整牙又唔叫riku整牙定依d係要自願
Rima好靚女
開心舞+tik tok真係幾work
但都想佢地唱幾隻型歌好似take a picture 咁都幾好
始終唔好浪費佢地比賽個陣show到既實力
如果mv可以拍到可口可樂咁樣就好
omfg

我頂
睇牙就搵愛康健 la
等我用爸爸 d 丁圖洗走 d 留言先

點解有d似Eason 單春
on9巴 不要再post了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞