[All-Star Zion]New Orleans Pelicans 討論區#8

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
B仔去到第4節居然沒dur 皮
希望波仔下場復出到,打舊東家
Ad出到未
應該未得住
古神單核。
Bjai 今個熱定身,下場教古神做人
見佢第3箭77地,兩三球on9 turnover ,諗住應該7到完場。但估唔到調整到,收局Clutch 能到
呢個唔洗熱身都教到
鵜鶘的開創性實驗:Zion Williamson的野獸流控球
https://www.sportsv.net/articles/82214?utm_source=Facebook&utm_medium=SV
Zion crossover 突破 勁撚到癲
鵜鶘現階段已經確定將會以Williamson和Ingram雙人組為長期核心,然而現階段很多球員都和他們適性不佳,特別是Ball、Lewis和Josh Hart三名後衛幾乎被剝奪控場的作用。因此鵜鶘制服組接下來的功課也顯而易見,找來能和Williamson和Ingram雙人組配合的球員,例如不吃球權的防守型側翼和後衛,加上需要提供更多擋拆經驗的資深球員。

其實呢個作者應該無睇ball啲波
ball打控場先唔好
第一步快撚到
ball 都算講得通,我諗佢自己都想控場,但現階段佢持球進攻太差,限制埋佢控場既作用。 佢持球進攻有番正常guard 水準既話,再比佢控, zion 同 b 打得仲舒服。

不過作者講埋心仔就真係笑撚咗
牙b ig
"There's no point guard in this league whose basketball IQ is higher than Lonzo Ball." Magic Johnson said
冇ad
好在湖講波都唔差
無ad聽
係囉,心係3D 到底控咩呢? 同埋ball 準左完全唔關zion 事,明顥係關trade rumor 事(心理問題?) 同AD 幫IG含一樣,作者純粹幫Zion 打飛機,而佢潛台詞係要trade 波,kira 同 心. kira 無外圍都算, ball 有返3分後同心咪就係佢講既唔食球權既防守後衛. 但佢又話佢哋唔夾
牙卜
Naw成日未企穩就射3
Hayes
球證呢啲都唔吹
輸勁多罰球
咁都冇And 1
終於有雞。
如果ad講波,應該屌哂鬼
Naw on9 仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞