[All-Star Zion]New Orleans Pelicans 討論區#8

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
又4節反cup
有預感下場大勝
咪又係俾會員打爆
今年po冇望咖啦
係svg要識執rotation
From @ESPNStatsInfo: Entering tonight, teams were 236-0 when leading by 17+ points within the final 6 minutes of the game this season.

Pelicans led by 17 with 5:56 to go.

Portland wins, 125-124.
輕鬆的唯一

笑撚死
我鵝又贏
唔破紀錄唔安樂
真係唔撚明點解svg最後果段擺筆狗守都唔擺波仔守dame
屌on9 又係垃圾IG
唔明x2
Zion entered the game with 5 minutes remaining and an 11 point lead. Pels offensive possessions.

- BI turnover
- Zion turnover
- Lonzo step back 3 (miss)
- Zion miss, Adams OReb, BI miss (open 3)
- Bledsoe Made Open 3
- Bledsoe blocked layup
- BI Miss, Zion Layup
- Zion Layup

第4節下半仲差10幾分時係用心守Dame,但守唔住,到追到差4分時, 筆狗同波其實係輪流守Dame,唔計TO後專登犯嗰球,筆狗同波每人守左Dame 2球 ,都係比Dame 各入一球.

到最後嗰球係先用筆狗追Dame,波表面追CJ,但開波後波無理過CJ係直接諗住夾Dame,但Dame無drive in ,夾擊前就係3分線pull up,造成筆狗犯規.呢球守得唔算差,筆狗甩左2個反擋,係最後跳起干擾隻手有啲向前打中Dame手腕.如果用波仔追干擾可能好啲,但可能反擋都過唔到,SVG 諗法應該係筆狗同波一齊守Dame.睇返數據筆狗今季2場守Dame 唔差,無失過3分,FG 守到33%,但本身短,犯左3次規送左8球FT.

老實講stop 唔到dame time 都算,最後7分鐘攞得9分先係死症.
個打把仔兩球入一球都唔撚洗輸啦 , 係Instagram成日POST埋D心靈雞湯 , 估唔到真係weak 成咁 88% FT shooter 喎
一早驚佢有事
有個mentor 係到就好。
老大gone to soon
灰熊贏波
'peers' 全部贏撚哂。
又po心靈雞湯
B ho ball
俾啲火
痴鳩線呢啲波都air
又打rip city
準備又比人dame time
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞