牧場物語橄欖鎮與希望的大地 Switch

1001 回覆
41 Like 6 Dislike
係,如果未無就劈下木,扑下石
啲奧鋼好撚閪 落到50樓都係得兩粒 逼你做礦工
大牌子唔等於老牌子呢點我原文本身都有打算打出黎,不過我後來念念下又覺得2者好難劃分,因為好難有牌子細又同時係老字號既概念出黎。你都認同佢係老牌子,但大細又覺得模糊既時候點會一口咬定佢就係細牌子。
銷量係客觀事實只存在係用同一樣性質既野比較,用模擬經營遊戲同人地mario mhw botw去比銷量係乜野邏輯? 個base 都唔撚同,你係都拎番類似既遊戲比。照你咁講 所有rpg avg都叫大牌子,所有經營類都叫細牌子,八方旅人都大牌子過牧場物語。
其實我唔明有乜好嘈 要玩就買 唔玩就唔買
隻隻game出完都有人屌架啦
先唔好計牧場物語
你botw 都會有人覺得悶而屌
每個人都唔同睇法
正如你機戰集集咪又係一尻樣 啲人咪又係屌住玩
金色琴弦一早超越左遙遠時空
同埋乙女GAME 大牌子應該係薄櫻鬼 或者心跳回憶
玩完遙7再講
暗榮唔夠膽switch 出中文金弦
以上面個位既邏輯,乙女驚無大牌子
我都好想玩心跳回憶
玩左咁耐 啱啱先見到隻馬
其實覺得唔好玩就放game
唔洗勞氣既
玩遊戲都係想開心
事實係買又屌唔玩又入嚟屌
人地買嚟玩又會有人屌你玩嚟玩
打機攝時間姐大佬 就嚟扑嘢都要管撚埋
入嚟話睇完YouTube 覺得好垃圾嗰班真係好撚型
唔太明無買又入黎屌係咩心態
因為好想搵人認同,好有成就感
我見到呢D reply我都費事睇,由佢講,覆下講GAME ge巴打好過
平心而論 而加啲人壓力係咪好大?
我唔玩 你都唔準玩
我唔鐘意 你都唔可以鐘意
我冇得扑嘢 你都唔準扑
跟風o個班可惜已經棄埋機會
D時間過得好快都唔夠用
淋完水只能揼石、斬樹、釣魚三選一
根本唔得閒出城去傾計
傾計緊要過做嘢
做到咁上下就出去呃水吹,長命工夫長命做
見雜貨舖個金毛成日出入隔離動物店,我唔會俾機會佢溝我個候選女朋友
比起其他四個,雜貨舖個金毛男真係最無吸引力既男角
我幾日先會出城1次,買種子
覺得伏 等符文工廠好過
你整咗種子機就可以做毒撚唔出去了
留名等睇後面啲內容有無機會反cup
我就唔信牧場物語會淪落到變開心農場,除左雞蛋節之外無其他活動,無隱藏要素,零,少少都無cut到變垃圾
LM 等有立繪先買
點解今集釣魚咁撚煩架CLS
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞