牧場物語橄欖鎮與希望的大地 Switch

1001 回覆
41 Like 6 Dislike
戒指係自己儲材料整?
loading時間都唔嚴重
佢明明就可以整到好似入自己咁快,你隻驚係講頻繁進出城市/牧場,仲要入一間屋就要load一次。

而且呢件事係switch嘅機能上係無可能發生,睇返礦石同大雄就知,成件事明顯係因為急造章,知可為而不為
每一心有一個事件
但係劇情極度垃圾
仔都生埋錫都冇錫過
有無諗過點解屌嚟屌去都係呢幾個point
因為真係無改善過囉
2000一個 一鳩買20個日日送
擺係到等更新啦,唔駛放嘅,佢個dlc到五月,應該大把更新⋯⋯啩?
如果係玩D劇情好緊湊既驚可能嚴重
但係呢D咁既休閒驚LOAD多幾秒都叫生叫死
係咪真係咁趕時間等多一兩秒都好似會死咁呀
遊戲體驗呢樣野,其實真係玩一兩日就知
更何況牧場物語作為大牌子,咁多前輩係到,有咩長處短處好快就見到
今集對話冇立繪
已經即刻唔想玩
狂訓覺啲動物都唔會餓死
仲要友好度 快樂度冇變過
你咪on9啦
製造機 自動灑水 鑑定呢啲 牧場物語本身就有
呢個post真係好撚痴線,將星露谷啲抄襲嘢當原創
佢急造章令到loading時間加劇、drop rate關個遊戲類型事?
小牛農莊
普通村民無都算,可以攻略既女應該要整
花店果個女仔正
塊田鋤錯位幾日都仲係度,要自己揼平
斬完係咁生樹苗原來用鎚仔揼走佢

牧草幾日仲係種子,先發現連牧草都要淋水
之前玩果隻牧草天山天養
真 我都追緊琳
但係冇立繪得呢
對話自己成日擋住條囡
好反智
唔係喎我試過塊地完全無種野過左幾日佢自己平返....
今集木材石材得自己塊田有
用哂點算
以前玩雙子村可以上山揾
本身個系統唔好加咩都冇用啦
等佢生返出黎
首先有一個概念要理解嘅係「遊戲玩法」並唔係遊戲抄襲嘅語意場嚟,所以我一直都用「參考」嚟形容stardew

同埋佢應該係調轉咗動物之森,博物館、鑑定係明顯參考NC動物之森
佢個系統係無進步唧,唔係唔好
大牌子
牧場物語不嬲係小品,咁多集賣過百萬嘅都唔知有冇5隻

有班人成撚日以為自己老翻時代玩開嗰啲係乜鳩大作
機戰 G Gen 無雙 三國志
YouTube 玩家日日屌又冇支持,仲有續集出已經偷笑
語義場*
原神都係參考BOTW風格同動作啫,我明
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞