[55湖] LA Lakers 2020-2021球迷討論區|Mamba Forever (262)

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
做肉盾保護ad咁解
marc用途都係咁
佢入到黎就唔只猴咁用啦... 實會俾戰術玩two man game
nets都係要肉盾 jordan夠喇
反而佢去湖可以幫輕AD內線得分
不過佢幾慢 未必夾到湖
而家AD養傷 佢實有得打 有球權
不過睇佢點揀
佢完美fit 到中鋒位 依家prime > 上年猴多多聲
湖打小球marc其實岩使 有遠投
但唔識用
而家換杜蒙塞碌衫係中間 其實幾奇怪
你又唔問上年出猴點解怪... 個個講到會塞死個底阻廢老阻
但上年一齊出一樣勁....
今年有jazz Denver 依類傳統型勁旅
要一個傳統中鋒頂

你有睇比賽都知依家有冇ad係到湖都係俾人內線中出 同俾人任鏟

雖然都係ff 但多左drummond 差好撚遠
有AD都俾人姦喇
marc真係幫唔到手
ad比人追住攻易傷易犯規
其實係依家太多進攻點唔太用到細加
Mk 廢老ad都識自主進攻細加有幾可攞到波
如果得番廢老在場就易夾好多好似今日咁
其實nash個基本盤都仲係用緊mda concepts
其實就算之後對網輸都唔緊要
而家網勁係因為仲係regular season
啲隊都冇針對性不停打底
去到final 或playoff 網嘅垃圾底同防守就會暴露得好嚴重
我其實唔覺網入到final
咁多年playoff 防守勁既隊先可以係playoff 贏波
你睇返過去幾十年 每一隊防守垃圾係冠軍
同埋各位對自己隊波有D信心啦
Btw牛成左材。d數據勁靚
以前有份笑佢。係我衰仔
破產版廢老
冇湖迷叫young core Bynum回家?黑人 七呎 30歲頭
咁我寧願要Sacre
廢艇比雀屎姦到出水
大家期待鼓佬,最後可能係短手芬
要短手黎做乜
同位置有trez
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞