[55湖] LA Lakers 2020-2021球迷討論區|Mamba Forever (262)

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
占士真係好堅
36歲仲打到咁 其他後生真係檢討下

white mamba
太監仲要唔投b 羅
唔投牛
Ching做咗成日獨腳戲,唔悶🤢🤢?
有人mon住又忍唔住應我幾fun
冇話mon唔mon你既 , 事實少咗睇湖,入黎追post 當update 下隊波近況是必須的。

唔好咁怨婦啦,比人屌太監都屌咗咁耐啦,屌多幾年廢老退休就冇得屌,忍下啦
睇勇士仲撚過癮喇
無奶 上年湖乜鳩都唔係
AD又話隻腳開始痛
你真係keep住9唔搭8
又話我獨腳戲又話要覆我
學你班湖區‘老屎忽’話䐡呢到咁多太監今日又無湖波打咁你係想update啲乜

人地all star投沾,你班迷b真湖又未上水圍爐我咪幫你屌佢太監囉,咁又唔得真敏感

上個post又淨係識話人傻閪又無重點

成日係到扮就高人一等扮唔care又要手㾗真係睇見你都辛苦
1 : 追post 係習慣,冇話有波打先追,let say update 下 有冇 trade rumours 、 球員傷勢 etc 。

2 :屌人 all star 投沾個段係facts 定你ff出黎? 我眼見真係好似冇人屌。 開咗鵝區,都好少再見到有入黎講b Ball 啦

3 :唔明你講我扮唔care乜?

4 :迷yc 先係真湖 ,某程度係上implies 閪波時期都仲睇湖係真湖。 你當係死忠咁解啦。
我連埋幫你班老屎忽屌巴打投沾都係得兩個comment 咁你都話做咗成日獨腳戲咁我誤會咗咁樣唔係mon

明明你上個post先好勇躍話我傻閪好嬲架

屌人all star投沾唔係=太監咩?我以為係真湖一貫做法我又誤會咗?
戰多幾round算.
1 : mon post : 你唔好自作多情我MON 實你啦.你睇番上面就見到你個兩個怨婦CM 順序上好接近, implying 好易有印象.

2: //上個post先好勇躍話我傻閪好嬲架// 勇躍係你主觀意見, 我話你//傻閪好嬲架// 係 facts, 但唔明你quote 呢個facts 係想證明d 咩? 證明我mon 實你定點?

3 : 投all star 個段係你ff , 咩真湖一貫做法? 即使有屌都好, 圍爐區屌沾係norms黎.
傻閪好嬲係fact呢句你已經唔洗再扮有point落去啦上個post又唔應,淨係識講咩傻閪,成個小學雞駁唔到講粗口咁

所以我咪屌佢all star投沾囉?因為我唔係老屎忽所以你就出黎話我做怨婦?我係湖區留言跟番你地嘅‘norms’又唔俾?

你依家繼續靜靜地等你班老屎忽上水圍爐quote番我再加行<咁就睇落有番氣勢架啦
1: 屌你傻闣洗咩Point

//所以我咪屌佢all star投沾囉?因為我唔係老屎忽所以你就出黎話我做怨婦?我係湖區留言跟番你地嘅‘norms’又唔俾?//

2: //跟番你地// ? 真心見唔到有人屌完占會利伸

3: 等咩老屎忽? 接龍 / 假膠 呢d 都係連登norms。 唔好誤會, 我唔係想spin到屌占係假膠。

4:上到咁谷氣的話, 開個迷沾區好過啦。
屌你傻洗咩point真係好似小學雞唔夠人嘈想end topic,其實你真係唔洗再分晒行扮有point

哦 利伸又唔俾其實你地個norms有咩格式要求?可唔可以講清楚啲等啲假湖可以融入你地班‘真湖’老屎忽

又湖區norms又連登norms好似好多reference咁 型

上個post屈完我好嬲又話我谷氣其實你帶到好多歡樂俾我,唔好低估自己
最後幾句
1 :如果想執著字眼 同語境 等問題 : 可以留Telegram , 我可以同你慢慢討論 .
2: whether you like it or not , 湖區屌占真係norms黎, 但我眼見都已經少咗好多人屌. 由其yc 黨都已好少入黎.
3 : ching 分清下 facts 同ff 好. //唔係老屎忽所以你就出黎話我做怨婦// 成句都係妄想比人迫害 . 你用諸心論去傾, 永遠都係各有各說, 談不上討論.
你都可以話我FF 你係怨婦既, 但我係base on 你之前CM 話乜睇唔過眼之類個大段 , "FEEL" 到有字裡行間有怨氣, 再"覺得"你個兩個CM 係怨婦 . 另外, 大約記得你段野 係因為 個怨氣impressive. 又驚你誤會我mon實你
點解要留tg講?你係呢到同我’討論‘我咪呢到回應番你,屌沾係湖區norms係邊個定?你?同班老屎忽? 但你又話眼見少咗好多人屌,咁仲係唔係norms? 加上我咪就係幫你地屌緊位巴打all star投沾係太監囉,但又俾你唔係mon住我又指責我我感到既傷心又矛盾,究竟跟唔跟個norms好

都睇得出你好識分fact同ff, 話人係傻閪係fact唔洗point都講得出我其實都可以屌你一句傻閪然後end topic,但望住你好似好有戰鬥力咁想扮好有point黎個’理性‘討論就好想繼續笑落去
final round
1 : 冇人利伸 =/= 唔比利伸. (又係你ff 引戰) . 好多 id 熟口熟面, 大約知邊d 係假膠, 幾時係真屌之類.

2: 溶入真湖 呢個舉動 好奇怪. 比你講到係形式主義咁
我睇ok 時代湖大, 先係迷kobe 後迷lakers. 唔係講要睇得耐先算係真湖, 係講緊隊波up and downs 都會追.
無人利伸=/=唔比利伸, 但你又指出呢點去做理據話我利伸奇怪,咁係比定唔比?定係比但奇怪?

下?融入真湖就係因為你地所謂嘅’norms’嘛,入黎留言涉及到沾就一定要屌,唔係屌就變太監,出聲又圍爐扮好笑

咁啲人想係湖區開心傾下波唔想無啦啦變做太監咪想下辦法融入你地呢班‘真湖’囉我都努力緊架,但你又話我怨婦啦,我會繼續努力架

講出黎話睇ok時代大,又話唔代表啲咩,係咪要睇張伯倫大先可以challenge?先可以做真湖
啱架啦,起身等班’真湖‘上黎圍爐你就贏架啦
戰太耐騎劫post 比風紀屌,由其係講字眼、語境問題引起既issue

1: Norms 問題: 呢個norms 唔係邊個人定,係由邊班人定既問題。呢個norms 係式微緊 / shift 緊,亦即係活躍於湖區既會員慢慢轉緊。

2: facts and ff 問題: 你話我 好 //勇踴 // 話你係傻閪。
//我話你係傻閪// 係facts , 我的確有咁樣話你。而唔係指 你=傻閪係facts 。 我要否定既只係勇踴一詞,呢詞係你主觀意見only 。

3: 職業病,平時都係要扮//理性// serve 老世、counterparty
1: 怨婦, 我都係誅心論,combine 你之前大段cm去 justify 你係怨婦。 如前題,誅心論口同鼻咬, 有排戰,意義不大。

2: 真假湖問題:我上面explicitly 講咁 唔係 睇得長唔長問題, 係隊波ups and downs 都撐。呢樣野time will tell 。 湖將來收皮時,多個人撐總好過少過人撐。
所以我咪問係邊個定?你?同班老屎忽?

你上面又有話屌沾係湖區norms,
之後又話見少咗好多人屌,
咁我又問你到底仲係唔係norms?

如果根據你又提出的新意見去自打嘴巴話呢個norms shift緊,咁點解你一開始又話我做緊獨腳戲怨婦俾人屌太監叫我忍下嘅?咁我又要忍邊個?

你上面先講完:屌你傻閪洗咩point , 咁呢個又係咪你嘅ff?

最後啦,睇得出你好俾心機用好多terms去回應試圖增加說服力但內容真係好矛盾期待下次有機會再俾你’戰’多幾round
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞