[55湖] LA Lakers 2020-2021球迷討論區|Mamba Forever (262)

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
條友比我撚完嬲到
你覺得矛盾係你將d issue mixed 埋、極端角度諗姐。

Let say shifting =/= shifted 。

我都最後了,同ching 戰咗幾回,發覺大多都係字眼上歧議、語境引起既問題,最後都係各有各說
你成日都話我覺得乜乜乜, 但發唔發覺你呢啲先叫你去覺得 >我嘅覺得乜乜乜啊

shifting=/=shifted, 咁想問聲shift到咩比例?我仲係咪做緊獨腳戲要忍?

真係都有啲長,我都end了。

其實我只係想講:沾奶共係事實 要屌佢都啱,但佢依家係carry呢隊湖都係事實,如果係呢個post係以波論波就最好,我亦同樣會屌佢奶共,但亦同樣會佩服佢carry隊湖係有實力。
JM9
出現了實係又被你撚咗又被嬲咗啦老屎忽
如果組隊franchise all time team
湖係咪冇得輸
Pg: magic
Sg: Kobe
Sf: foj
Pf: 渣巴
C: 肥奧
AD唔打?
30-5
跪求link
應該都係先讓十分先
有AD
今日呢對係雞塊 又讓咁多會好難追
上次都頂唔到
HARRELL都頂唔到
但又唔想用AD頂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞