正義聯盟 Justice League Snyder Cut圍爐討論區

436 回覆
45 Like 11 Dislike
支咩持
hbo go 冇得airplay 1080p 去電視
有nowe account
到時可否俾幾十元
租來睇?

唔想join hbo go
香港好似係nowe 攞左播影權
https://youtu.be/8qqmTP9jSWg

用咩device 連tv睇最正?

apple tv + nowe app
pc + nowe website
android + nowe app
如果netflix

我覺得
apple tv + netflix app
係最正
Now e姐係hbo go?
now e有個plan係包埋hbo go
now 要99蚊一個月有D貴
加埋上網total 25x 一個月
$78,但唔知係咪同步有
薩克薛達之正義聯盟Zack Snyder's Justice League | Now E 3 月18日上架| HBO Go

正義聯盟原本就是Zack Snyder執導,但當年他因家庭原因在後製期間退出。臨時接上火棒的 Joss Whedon 就完成了2017年上映的Justice League,但口碑不佳。即將上架的 4 小時 Snyder Cut 版本,75%內容都是影迷前所未見的劇情,會走更黑暗的風格,更符合粉絲的期望。預告中一幕世紀同框Jared Leto 飾演的小丑向Ben Affleck 飾演的Batman講出一句“We live in a society” meme更引起網民熱話。發生在「超人已死」的世界,世界再次墜入黑暗之中。為抵抗即將來臨的外星敵人,蝙蝠俠找來一眾英雄組成正義聯盟。

ZSJL就快到喇
覺得啲人會屌火星撚樣衰
nowe唔使錢都可以申請account

不過就冇嘢睇
可能睇慣左supergirl..又唔係話好樣衰
戲院上必睇
唔知香港上架時間係幾點
我用tv開Hbo go 睇trailer
好疾又唔清
轉頭試下先
有冇人有睇cyborg ig直接屌柒WB高層
到底係咪香港時間18號既晏晝有
幾錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞