正義聯盟 Justice League Snyder Cut圍爐討論區

436 回覆
45 Like 11 Dislike
Zack: "You couldn't live with your own failure. Where did that bring you? Back to me."
呢幕咁型但其實係屌打緊荒原狼果幕?

好希望荒原狼勁啲
zack話荒原狼實力同bvs既doomsday一樣
但我諗應該無咁勁
Cls 2017年果套入面得30分鐘係Snyder 拍既
點都唔會又秒殺啦

睇呢part覺得去唔到超人同doomsady級數
doomsday應該一個爆發可以秒殺班亞馬遜
Doomsday 起碼令超人苦戰,荒原狼一野都睇唔出
doomsday直頭係dceu暫時最高戰鬥力
超人單挑應該唔夠抽
zack一定係比人逼走
冇Kryptonite有幾多個夠superman打…有又可以SM佢…除非話佢一開始有,跟住其他幾個諗計搶咗,然後超人打翻轉頭…
Steppenwolf 全身整容
而家呢個先係原本個樣
bvs
JL

孩之寶樣
ZSJL 呢個正好多 跟返BVS

https://youtu.be/TD0JW6VxXBI
唉同班朋友講JL ZACK CUT終於出,好開心,點知講乜都畀班朋友話算鳩數或者睇垃圾
真係多得Joss唔少
i know that feel
好好彩我身邊都有幾個朋友想睇

2年前係CWB 漫畫鋪 聽到有人話想睇Snyder Cut 係香港覺得好難得
不過外國手足嚟 但都幾感動
同你一樣
身邊無乜fd睇dc
就算鐘意都淨係得水行俠
同女友入場睇bvs 佢直頭睇到瞓著咗
仲有 WB高層
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞