正義聯盟 Justice League Snyder Cut圍爐討論區

436 回覆
45 Like 11 Dislike
我有諗過當年如果直接搵Ben alfeck 去接手JL後製剪接 , 結果可能冇咁慘 不竟Ben 拎過 Oscar best picture
算啦,宜家起碼Zack有 full creative control
第一次睇zack嘅trailer覺得留咗好多嘢無出bvs連doomsday都出埋
batman fight scene近乎無出 肯定打到仆街
https://www.youtube.com/watch?v=Hp7kHuKXVE8&ab_channel=CosmicBeing
配樂都有新?
wb都幾撚仆街 唔撚宣傳ZSJL仲要出哥斯拉trailer嚟打返自己 仆街到
2次leak trailer話wb無份都無人信 係咪啲高層驚套戲大收 自己俾人炒
總之WB就係仆街啦
唔係新,而係原本我哋應該有嘅配樂
想join hbo go睇,但我見人話d畫質好屎,有冇人用過
720p
用vpn轉去美國跟住subscribe HBO MAX啦
英文差 無中文字幕
咁唯有捱HBO Go
我都諗住咁做
https://www.instagram.com/p/CLVxMrzHO10/?igshid=1ub4988cjntbs

講得好撚中
我個fd真係exact7ly咁嘅反應,啲hater又係咁話it's the same movie
完全講中晒
男友淨係鐘意marvel同mos,入場睇bvs imax之前大家都好緊張同興奮,結果頹晒
之後導演版都係自己一個睇,仲成日翻睇
身邊fd 又完全唔睇dc ,淨係話超人靚仔好型隻但禿頭
中意mos無理由會唔中意bvs
Batman V Superman Remaster
IMAX edition of BvS will be released on Blu-ray /4K and HBO Max.

應該會有埋黑白版
好多人接受唔到Bataffleck 嘅設定
你男朋友好幸福
好想有女朋友陪我睇dc
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞