試當真(游學修/蘇豪/許賢/火柴/Locker/Jessica/阿慈/Eddie/Ellen)(8)

1001 回覆
94 Like 139 Dislike
早左一日喎
聽日有新節目?
試當真格鬥排行榜
我覺得等佢地official ig follow左佢地ig先叫真正加入
阿慈有觀眾緣 但live個feel似係仲試緊水溫
過去2 3次live明顯修哥有啲唔好既feel
豪哥對住林嘉欣紅都面晒
唔怪得知喺條片要定格咗豪哥https://youtu.be/80bp0q0PMjw
Cap盾親身落場導戲
名符其實群眾戲
我而家先聽到修哥條錄音

仲向果個post到係咁反擊 梳
正常都唔會理啦,俾反應去駁盲反嘅人根本害咗佢地
好似話繼續做緊幕後
我唔正常架

我睇唔過眼個樓豬 話其他channel好笑
但係舉唔出例子

熊仔頭、Armchannel、小薯茄重覆又重覆

金剛crew, capTV 翻睇又翻睇

我都想香港有多啲創意channel

呢排狂睇反正我很閒 笑到我
反正我很閒有d片好明顯拍到左翼思想出嚟,又好好笑
林嘉欣咁靚都係排第二咋
真 有深度 有message youtube channel

數位列寧 講 Surveillance 簡而精
阿莎靚好多
又有新片
https://www.youtube.com/watch?v=aGAjeBjEdvk&feature=push-u-sub&attr_tag=tK6x-M8PSt_KFsFH%3A6
《Mox Bank特約:寫實的天能 II 》|試當真
2021年2月10日

彩色 | 2021 | Mox Bank特約:寫實的天能II | 粵語 | 中文字幕 | 7’ |

故事簡介:網絡紅人回到過去阻止第三次世界大戰,逆行途中竟發生重大意外。

演出:
蘇致豪 @official_sochiho
許賢 @official_huiyin
游學修 @neoyau19
Jessica @krisssica
火柴仔 @matchachet
原來去旺角 科學園就係拍呢條片
唔計廣告個位 呢條片係幾正
出片時間跳晒制咁,搞甚麼飛機!
唔係渣打同誠哥架咩?
會唔會係聽晚年三十
冇人返studio up片
所以堆曬d片喺一至三?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞