試當真(游學修/蘇豪/許賢/火柴/Locker/Jessica/阿慈/Eddie/Ellen)(8)

1001 回覆
94 Like 139 Dislike
鳩撐毛LM
我覺得殺九豪拎完左個idea改左個風格之後
係有種cap味 金剛crew味係到
睇過之前荼毒室個live就覺得係因為佢地只係為左搞笑而拍戲,本身冇果種做演員個修養
https://youtu.be/Vw4C-PreCsA

有興趣可以睇埋呢條
「吓 叫我做戲你無嘢吖嘛」
近期啲試音片都唔撚掂 暫時最正係《平權演員》

唉 宜家啲片真係好商業 無哂個人風格
今日條新片主題幾好 不過拍出嚟好平淡
呢度真係笑到癲
叫我做戲食懵你啊
所以佢地話網片先適合佢地我覺得都岩
佢好撚勁 之前又整the office同埋friends嘅開場
下? 唔通佢都識讀心術?
屌第1次睇, 好正好ON9
呢位fans睇嚟都有返咁上下年紀 用90年代頭張德培Rejoice廣告
上個po都有巴打講過試當真好多老嘢睇㗎
老嘢係指25-45
Creamy第一次奸角演出
召喚LD發
冷門嘢平權演員 uber爸爸 拳皇媽媽 幸福的36歲 cyber punk2021 再見豬豬全部都好出色, 都未計熱門個堆片 其實個channel 開咗3個月多d已經咁多高質片又hit依家佢地試新嘢姐 唔洗失望住喎。許賢都講過其實出片密 好處就係今次衰咗好快可以到下次覆卓。
lm
睇留言,試當真好似想招攬佢做剪接?
同意呀 以前舊cap仲多片啦一日一條
班"老觀眾"話以前d片好睇好多果陣咪又係渣住舊cap拍得好,多人睇d片黎講

大家都要學下做高質fans
得頭果一幕係小薯茄姐
之後啲痴線野小薯茄唔會寫得出
唔知算唔算offtopic,阿莎家姐入咗華納
https://www.instagram.com/p/CLDjLuqASwv/
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞