試當真(游學修/蘇豪/許賢/火柴/Locker/Jessica/阿慈/Eddie/Ellen)(8)

1001 回覆
94 Like 139 Dislike
係咪片埸拍架
又冇咗
搞甚麼飛機???又冇咗條片
試當真(游學修/蘇豪/許賢/火柴/Locker/Jessica/阿慈/Eddie/Ellen)(9)
https://lih.kg/2418215
https://www.youtube.com/watch?v=EfdbH0Dp_3Y&feature=push-u-sub&attr_tag=ekVFCGpYt1ET59G5%3A6
試映劇場《FACETIME的重要性》|試當真
2021年2月22日
編劇試當真
彩色 | 2021 | 友情、科技、編劇試當真 | 粵語 | 中文字幕 | 3’20 |
故事簡介:從前,主角A和B有無限DATA......
演出:
游學修 @neoyau19
Locker @locker_94
我睇咗啲乜撚嘢
上次live 講過唔改編劇試當真劇本咁拍,跟住就出咗呢條片
你哋話唔改直接拍呀嘛,咪試俾你睇囉
我睇左啲乜撚
?????????
??????
佢想講咩
呢條片喻意好好

locker跨欄=香港人要跳出框框

修同locker分隔異地都要facetime見面=
即使好多人移民,大家都要保持聯絡,做好國際戰線

片尾就最精彩,locker唔收線,直到叫醒修為止=大家要互相扶持,手足有時會泄氣,要為對方加油
編劇現身解讀
作者已死論
作者未死作者喺到
拍BL無問題, 但唔該搵番豪腎拍, 佢2個拍無咩FEEL
屌你 真係一字不改
豪哥?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞