試當真(游學修/蘇豪/許賢/火柴/Locker/Jessica/阿慈/Eddie/Ellen)(8)

1001 回覆
94 Like 139 Dislike
化妝*
咩嚟
豪哥同creamy啲化學作用真係勁
應該係不定時… 其實暫時一月一條都夠做,因為編審真係好嘥時間,以佢地能力自己度劇本拍埋可以好快趣就搞掂(加埋仲有儲落嘅橋庫),但係要喺幾百甚至過千份嘅投稿入面篩選就真係諗起都覺得燒腦…
同埋如果有下次唔好咁快講明係編劇試當真先啦
豪莎
拜年條ng片仲好睇過新片
腎b屌人老母臭閪真係好正
一清二楚嚴格黎講係LD發
新片無聊呀慈戲屎今次真心盲撐唔落
但係LD發嗰個版本係兩回事嚟
好想睇佢整啲痴線片呀,佢幾時得閒呀
試當真大部分片唔好睇又懶有内容咁,d橋又老撚土,夾硬谷埋d金句制做話題,再+埋兒登仔吹奏=高view

captv同金鋼crew d片有創意得黎夠膠同好笑,又緊貼到社會話題,d片係有質數同會再三回味,但無奈係d片大部分點擊率都係極低,得班死忠識

試當真d演員大家互相都真係無乜化學作用咁,豪腎宜家比我既感覺宜家係好似好壓抑咁,無以前咁放,修仔就大佬格,個人覺得做下把位岩佢多d,locker就不過不失啦,ca姐同阿慈就好明顯就無搞笑細胞,一拍埋去好明顯同以前creamy jacky有好大分別,無乜火花,唔好睇...

btw,有無人知captv dom爺去左邊?
咪撚玩啦
真係當連登有咁大影響力咩

豪莎版赤口求婚???
寧願似豪媽
哇正
如果條片係向慈求婚 阿莎彈出黎升豪哥一巴
打到個口流泰式辣醬 暗喻赤口
阿慈又再扑暈豪哥一次 完 咁係咪好d
認真毛表示
今日條片真心唔得
正係玩左 阿賢今日係初四喎初三先係赤口 個梗
希望星期四條片KEEP番高質NG片仲好睇過今日條片
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞