[DC]Dreamcatcher討論區(3) - 5.17 JiU大姐生日倒數

1001 回覆
11 Like 6 Dislike

豬仔變貓仔

到底送咩個個 O 哂咀 ...
好想知 ...

到底送咩個個 O 哂咀 ...
好想知 ...

一人一幅畫

g ~ o ~ o ~ d ~~~~ m ~ o ~ r ~ n ~ i ~ n ~ g ~~~~
搣 ~~~~~~ 時 ~~~~~~~ lee ~~~~
真係有圖都無人
真係有圖都無人

冇計
真係有圖都無人

冇計

你打個電話過去叫佢地快 d cb
真係有圖都無人

冇計

係 咩事...

冇計

係 咩事...

死喇打錯左過隔離團添
冚線 … 嘟嘟嘟 …
真係有圖都無人

真係有圖都無人

冇計 gb咗 冇綜藝 vlive又最近冇 雖然我都未追曬

應該開始排舞錄音

冇計

係 咩事...

死喇打錯左過隔離團添
冚線 … 嘟嘟嘟 …

打錯隔離團
隔離團就CB

係 咩事...

死喇打錯左過隔離團添
冚線 … 嘟嘟嘟 …

打錯隔離團
隔離團就CB

打過去有條叫夏天既男人問你咩事仲唔係打錯 ...
係 ... 隔離就 CB ... 我兩邊都咁愛 ...
(其實唔止兩邊)
希望 dc 都好快見大家 ...
雖然六月好多巨頭排左 cb ...#
#lme

真係有圖都無人

晚晚睇good night ig片囉
真係有圖都無人

果 d 只係可以止到下咳 ...
醫唔到好耐 ...

note都追曬 搵下之前d vlive邊d有中字先

無法子 ...
有時都係唯有翻炒糯米飯

無法子 ...
有時都係唯有翻炒糯米飯

返兜會釋出致癌物質架

無法子 ...
有時都係唯有翻炒糯米飯

返兜會釋出致癌物質架

好波都不仿一睇再睇啦 ...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞