[DC]Dreamcatcher討論區(3) - 5.17 JiU大姐生日倒數

1001 回覆
11 Like 6 Dislike

必中咁喎 ,應該最後一次FS喇喎,
下星期都過日本

係 ... 女人睇得好準 ...
我原先想做八隻 ...
佢話係大田係真唔撚瀉 ...

最後+袛攸生日喎

係首爾入錄影都唔爆 ...
有幾多人咁神心追落大田 ...
btw ... 買左禮物 ... 寫明左係 "香港某個討論區 dc 飯" 一齊送 ...
未必夠台灣邊咁貼心 ... 話無風筒就送三個貴野 ...
不過都係小小心意 ...

今次真係要跪拜流巴

有神 快拜

最後+袛攸生日喎

btw ... 買左禮物 ... 寫明左係 "香港某個討論區 dc 飯" 一齊送 ...

可能你係第一個(香港)飯添

我唔係 ! 一定唔係添我可以答你 !!!

最後+袛攸生日喎

比埋link佢

俾 LINK 都有諗過 ...
但係唔知佢地幾時睇同睇到邊個邊 d ...
一陣睇到裕賢果張 gif 就唔好 ...
所以唔寫算 ... 淨係話係一個好似佢地 cafe 咁既 forum 有幫佢地搞左一版 ...
有好多飯支持 ... 叫佢地有機會要去香港 ...
其實我都幫公仔個撚樣嗌到條問題 ...
問忙內對香港印象係點 ... 忙內諗左一秒 ...
半嗌答:
"想去 ! 如果有機會想去 !!!"

最後+袛攸生日喎

比埋link佢

所以唔寫算 ... 淨係話係一個好似佢地 cafe 咁既 forum 有幫佢地搞左一版 ...

做得啱, 俾佢地見到咁多 就唔係幾好.

比埋link佢

都係 ... 未同世界民化接軌既韓國人好撚抆塞 ...
勁撚過度敏感 ... 你根本估佢唔到佢諗到咁同咁撚錯 ...
所以都係小心為上 ...

勁撚過度敏感 ... 你根本估佢唔到佢諗到咁同咁撚錯 ...

咩裕賢gif

飛 bra 果張呀 ...

咩裕賢gif

飛 bra 果張呀 ...

仆街 冇乜印象

呢張?

仆街 冇乜印象

[img]http://68.media.tumblr.com/720d6d07a6fb0293462bbc5c3fe553cf/tumblr_op132cs8as1qk12q0o1_r1_500.gif[/]
呢張?

喂 屌你 貼lin好唔撚好呀

好彩無寫 LINK ...

仆街 冇乜印象

[img]http://68.media.tumblr.com/720d6d07a6fb0293462bbc5c3fe553cf/tumblr_op132cs8as1qk12q0o1_r1_500.gif[/]
呢張?

喂 屌你 貼lin好唔撚好呀

好彩無寫 LINK ...

又post呢張
半嗌答:

但係佢係咪真係知香港係邊架
半嗌答:

但係佢係咪真係知香港係邊架

你都恰既 ... MAMA 係邊搞點會唔知 ...
你當人地村姑咩 ...
開車 ...
長征開始 ...
開車 ...
長征開始 ...

大田?
開車 ...
長征開始 ...

有幾遠?
大田 ... 三百公里左右 ...
京釜高速 ...
大田 ... 三百公里左右 ...
京釜高速 ...

E 原來無喎 ... 得兩百公里唔到 ...
土炮果然係叻過 GPS ...

好正套衫 ...

都有好多鐵飯係 seoul 追落黎 ...
認得幾個 ...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞