[DC]Dreamcatcher討論區(3) - 5.17 JiU大姐生日倒數

1001 回覆
11 Like 6 Dislike

都有好多鐵飯係 seoul 追落黎 ...
認得幾個 ...

幫我同裕賢示愛

咁都有得幫 ?

o拿我最多話 "有個香港飯叫我同你講佢愛你"

都有好多鐵飯係 seoul 追落黎 ...
認得幾個 ...

幫我同裕賢示愛

咁都有得幫 ?

o拿我最多話 "有個香港飯叫我同你講佢愛你"

教jiu幾句廣東話
好玩死鳥 ...
暈暈地 ...
好玩死鳥 ...
暈暈地 ...

你做咗咩黎

我俾人電 !!!

好暈 ... 暈大浪 ...
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeBv1dhQ5X_6lvLfV2bauIPQVD27m4UCsRozUPKt60msvP-QQ/viewform?c=0&w=1

台灣 dreamcatcher 站下蛋有做緊 5.17 祗攸生日留言活動 ...
留言用韓中兩個版本咁交到祗攸手上 ...

大家有咩想同祗攸講 ... 快快去填啦 ...
要時間翻譯 ... 唔好太遲

條片
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeBv1dhQ5X_6lvLfV2bauIPQVD27m4UCsRozUPKt60msvP-QQ/viewform?c=0&w=1

台灣 dreamcatcher 站下蛋有做緊 5.17 祗攸生日留言活動 ...

條片

MTFC 好多獨家果陣 ...
佢果條我係金祗攸超撚正 !!!

條片

MTFC 好多獨家果陣 ...
佢果條我係金祗攸超撚正 !!!

下蛋上左鏡
祗攸同大家講 ...
多謝你地既禮物同心意 ...
亦多你地係另一個地方都支持佢地 ...
希望好快就機會見到呢個 cafe (佢地鑋係唔慣用 forum) 既大家 ...

我盡左力架喇
祗攸同大家講 ...
希望好快就機會見到呢個 cafe (佢地鑋係唔慣用 forum) 既大家 ...

我盡左力架喇

比link啦
祗攸同大家講 ...
希望好快就機會見到呢個 cafe (佢地都係唔慣用 forum) 既大家 ...

我盡左力架喇

比link啦

你地要就自己俾啦 ...
不過我勸大家唔好 ...

我仲暈緊 ... 我俾祗攸同雅雅電死左 ...
東東聽到國語就輕鬆 ... 佢其實都好好笑 ...
祗攸同大家講 ...
希望好快就機會見到呢個 cafe (佢地都係唔慣用 forum) 既大家 ...

我盡左力架喇

比link啦

唉 好想見一次呀
祗攸同大家講 ...

我盡左力架喇

比link啦

唉 好想見一次呀

我買左辣鴨脖俾東東
佢見到眼都突 …
我叫佢唔好食太多住 …
去日本唱唔到歌一陣

呢頂野仲好玩過隔離果次 ...

唉 好想見一次呀

媽 好酸呀

嘩哈你看看你
[quote]

呢頂唔係陰間使者帽黎咩 [
/quote]

흑립
男裝韓服好重要既部份

呢頂唔係陰間使者帽黎咩

흑립
男裝韓服好重要既部份

閔大人頂帽

呢頂唔係陰間使者帽黎咩

흑립
男裝韓服好重要既部份

閔大人頂帽

我第一時間都係諗閔大人
閔大人 豁出去~ 這吻別似覆水~
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞