[DC]Dreamcatcher討論區(3) - 5.17 JiU大姐生日倒數

1001 回覆
11 Like 6 Dislike
[img]https://holland.pk/8721xjzt[/im]
[img]https://holland.pk/0q1b2lux[/im]

佢地唱winner 首 really really 都唔錯

咁唔同既 ... 始終都係 cover 左人地歌 ...
其實除左 really really ... 仲有再次重逢的世界 ...
lucky strike ... 同埋始娟單拖隻 Treasure ...

絕對 show 左唔同 d style d 飯睇囉 ...

好想睇佢地快D上綜藝 佢地好癲好正

嘩呢個真係鐵飯拍 ...
由 CB 追到去日本咁多日仲要 ...
唔怪得祉攸實會同佢打招呼 ...

佢有時真係好呆 ...
個樣 ...
首首主打都好正 試過都話正

歡迎 ...

其實兩隻 side cut 慢歌都唔錯 ...
emotion ... lullaby ...
有空可以試下聽 ...

有聽 都好正 咁多首之中 good night 真係無得輸

lullaby 同 emotion真係好正
佢地唱慢歌都好屈機
仲要個個都唱得
首首主打都好正 試過都話正

歡迎 ...

其實兩隻 side cut 慢歌都唔錯 ...
emotion ... lullaby ...
有空可以試下聽 ...

佢地唱慢歌都好屈機
仲要個個都唱得

AGGER~

佢地唱慢歌都好屈機
仲要個個都唱得

AGGER~

未聽過清聲 live 唔敢話好得 ...
不過應該唔屎得去邊卦 ...

佢地唱慢歌都好屈機
仲要個個都唱得

AGGER~

未聽過清聲 live 唔敢話好得 ...
不過應該唔屎得去邊卦 ...

都玩左3年 唔會差得去邊掛

又無人
又無人

有阿

申脷

申脷

條脷我架

豬仔係咩樣

申脷

條脷我架

豬仔係咩樣

申脷

條脷我架

豬仔係咩樣

似係用條脷了緊牙

佢申脷同我調情

申脷

條脷我架

豬仔係咩樣

似係用條脷了緊牙

屌好撚似

痴線嫁...

我始娟b
好想咀落去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞