[viu]韓劇 哲仁王后 (5) - 主上爸爸去哪兒?(aka 唔想睇CLS 堂哥)

1001 回覆
17 Like 0 Dislike
明日也晴朗鍾意佢好可愛
姊弟重口
同問
滅亡係
13/2播
1.初次見面的秘密
2.勝負的秘密
3.女人的秘密

14/2播
4.男性朋友的秘密
5.現實姊弟的秘密
6.滅亡的秘密

睇黎10分鐘 x 6集係無呃人
帝制?
希望薛仁雅以後選劇本唔好再演bitch 角色, 
試下唔同戲路
如果唔係會被人定左型
其實佢真人咁活潑sporty, 如果演女警/ 打女應該都好適合
最尾幅相入面得廚房佬單丁咗出嚟,冇得黐住崔尚宮

其他人都有伴
真心覺得佢靚睇花絮覺得佢好cute
有諗過追佢以前啲劇 但好鬼多集
遲吓有時間先睇btw 想講多次佢好靚女
仲係好記得佢玩木桶大叔 激到HaHa彈起
正呀
fans信
시들지만 말아라.
조용히 위로해준 당신에게 감사함을. 이 글귀가 작은 위안으로 마음에 자리잡길.
오늘 하루도 완벽하진 않을지언정 희망만은 시들지않길.
이 글을 보시는 모든분들에게 찬바람속 한줄기 햇살같은 따스함이 함께하시 길.
#함께살아가자 【別枯萎了。
謝謝你悄悄地安慰我。 希望這段文字能夠成為一種小小的安慰。
寧可今天一天也不完美,但願希望不會枯萎。
希望看到這篇文章的各位都能感受到寒風中一絲陽光般的溫暖。
#一起生活吧
手寫信:쓰러져도 괜찮아.
무너지지만 말아. 넘어지면 어때?
일어날 일만 남았는데.
눈부시게 빛나지 않아도 괜찮아.
시들지만 말아라.
너는 너 그대로가 아름다워.
빛나지 않아도 중분히 알아볼 수 있으니.
빛나려고 하지 말고
시들려고 하지 마라.
너는 흐린 날에도 여전히 내게는 예쁜 사람이니까.
주저앉지만 마라.【倒下也沒關系。不要倒下。
摔倒的話怎樣?
只剩下起床的事了。
即使不耀眼發光也沒關系。
別枯萎了。
你還是那樣美麗。
即使不發光也能看得很清楚。
不要想著要發光
別想枯萎。
你即使在陰天,對我來說還是一個漂亮的人。
不要一蹶不振。
佢拍日日劇多青春紀錄就唔好睇

,佢角色麻麻地
預告片個skinship會喺邊個故事度呢
覺得會係14號, 男性朋友的秘密個part 
我直接睇結局果集 哈哈 跟住無乜好大動力去煲
佢同個男主角都幾sweet ge
睇排位嫁
領導主演 第一 男女主角 先到第二男女主角
之後就配角
今日ig直播

1.粉絲:you are the king
金:是的,我是king 哲宗 I am back
2.(3分06秒)不久前中殿好像開直播了 所以我也開
3.(7分59秒)粉絲:申惠善
金:申惠善,為什麼找中殿?(表情嘻嘻嘻嘻)
4.(感嘆金的細膩,中間觀看人數少了一個,他都發現了)
5.(17分10秒)粉絲:你為什麼以王的身份死掉了
金:我死了嗎?你怎麼知道?還有19-20集呢~我死沒死你繼續看就知道啦~
6.現在就剩兩集了,沒事,不是還有重播和重重播麼,還有竹林篇
7.最近有壓力,所以沒睡好
8.這個純好玩翻譯一下:
粉絲:你該刮鬍子了(平語)
金:你是誰對我說平語,我刮不刮鬍子有什麼關系,你是誰?
9.我們俊勉
10.粉絲說要叫他歐巴,然後金隔了一大會兒突然說,我要把名字改成金歐巴嗎?那樣就不論什麼年齡你們都可以叫了。名字改成金歐巴
11.粉絲:反正是happy ending
12.粉絲:不要死,哲宗
金:哲宗究竟會不會死,還是會發生其他的事
13.粉絲:I hope you’ll got a happy ending 小金:敬請關註
14.粉絲:哲宗出現在現實(我猜是現代的意思吧)的結局怎麼樣?金笑....會怎麼樣呢?
15.新冠過去了,會開粉絲簽名會的哦~在韓國的親們可以期待一下了
16.(35分44秒)粉絲:申惠善
金:申惠善,為什麼找申惠善,這是金正賢的賬戶,申惠善前輩在別的賬戶
17.周六是四天後~
18.最後來了一大段真摯的雞湯——不要為無法永恆的事物太過傷心
最後:從一開始的1.4萬人,變成了9千人,我的主持實力也就這樣吧
https://www.instagram.com/p/CK_DpAaHm94/?igshid=1ebpk81gmhego
呢個係咪收左趙大妃/金左根錢害人果個宮女
娘娘70 主上高得小小 其實應該75-80左右
李帝勳75 都係高娘娘小小 大約同主上差唔多
金明洙 僅只一次又係高娘娘好小 自稱80到
佢地三個娘娘拍檔都係差唔多高應該75-80
如果主上真係有83 無理由同金明洙 李帝勳差唔多高 同埋無可能矮堂哥咁多 除非堂哥唔止87
應該主上報大左小小數

OMGGGGGG 太期待了!
不要為無法永恆的事物太過傷心
做到殺人魔其實都可以極速上位 除左呢個角色之外
好似南宮珉做完看見味道同remember 兒子的戰爭 之後好紅
精神痛個 徐理事 又係拍完有男一做
星星到申成祿又係咁
但係如果個角色太經典第個人演類似角色會東施效顰,咁韓國未有過 同性戀殺人魔呢類戀童殺人魔,性罪犯+殺人犯佢可以演下
係宮入面俾人逼到傻左性情大變唔奇怪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞