[viu]韓劇 哲仁王后 (5) - 主上爸爸去哪兒?(aka 唔想睇CLS 堂哥)

1001 回覆
17 Like 0 Dislike

主上下集要出返嚟ko啲衰人啊
阿b同mama等緊你
雖然堂哥好煩
但戴帽又幾靚仔 原諒左
你個名
好温柔

堂哥靚仔病嬌隔住個mon 欣賞完全ok
但佢話拎mama人頭 個心離一離
得唔到個心 就要佢人頭
自動skip左哲宗個名
堂哥可以穿越去school days
想像吓有一部份自己嘅嘢留咗喺你鍾意嘅人嘅身體裡面成長諗吓都冧
Red velvet
不過真心 金家兩個堂兄弟真係係外形方面好適合拍BL
特別金煥個外形唔係好高,個樣又細個 仲要佢同洪別監個種曖昧互動,佢都係忘記洪燕 洪燕都係忘記洪別監啦

至於堂哥見過一張三人合照佢攬住洪別監個得戚樣加埋洪別監個幸福樣又係好好BL
同埋堂哥同主上打個時個眼神似因愛成恨多d
堂哥個朋友又係好聽堂哥話似暗戀緊佢咁
其實個人黎講覺得金左根應該係配大王大妃姐弟亂倫多d,佢似關心愛人多過家姐
其實可以拍多啲番外
其實堂哥演技唔差,如果搵佢拍signal個類劇 演一個 恐怖情人連環殺人魔應該會演得好似仲會好心寒個隻
好虐
喜劇黎講太多生離死別

應該學李屍朝鮮個奸妃中殿 你搞我哲宗我就同你攬炒
最新嗰集睇到mama同啲後宮玩game係咁提起主上 mama真係沉咗船之後睇胎教書嗰陣 佢喊到呢仲有崔尚宮同紅蓮
好虐
喜劇黎講太多生離死別

大陸結局不喜勿入
希望大年初三張昭容母儀天下
[/quote]
如果去到最後仔又未生但奉煥靈魂重返現代,mama已經唔算係mama
唔捨得套劇咁快完。。。得翻兩集
仲想繼續睇mama 崔尚宮 洪燕 d日常生活
好溫馨掛住mama係廚房個段日子
希望三位淑妃同尚膳會將mama嘅慘況轉述返俾哲宗聽
哲宗要好好錫返呢個冇機心全心為主上all in嘅老婆
做老虎做馬騮做兔做狗
冇見過mama大肚劇照
好擔心
奉奉怕痛
生仔一定好好笑
著婚紗當古裝真係好好笑
真人bl黎講夠直接到肉
窮得幾狂妄

兩倍速睇完嘅我表示可以接受
金煥同岑珈其差唔多樣

堂哥個角色 = 支那劇版本嘅九王 都係同佢個跟班搞BL 鍾意女主角果點可有可無咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞