[viu]韓劇 哲仁王后 (5) - 主上爸爸去哪兒?(aka 唔想睇CLS 堂哥)

1001 回覆
17 Like 0 Dislike
佢個樣似🥺

之前愛的迫降對佢麻麻
但哲仁之後愛上左佢
呢排睇埋佢套威基基
反而愛的迫降鍾意佢
【標題:金正賢,親自演唱《哲仁王后》OST..劇終前夕的驚喜禮物

演員金正賢參與了tvN《哲仁王后》OST演唱。

金正賢正在出演去年12月首播的tvN《哲仁王后》中飾演斯文、好欺負的稻草人王哲宗。

特別是金正賢通過多數作品成為“必看收視保障”,在《哲仁王后》中也展現了投入度高的演技實力,引領了最高收視率14.8%。

因此,金正賢演唱的《哲仁王后》OST與他的演技相融合,能否給觀眾帶來別樣的趣味也是一大看點。超越演技,連OST都俘獲的金正賢大勢所趨,讓人期待不已。

另一方面,金正賢正在出演的tvN《哲仁王后》將於14日播出最後一集。】
昭容老豆 同近身丫環紅燕都好似冇咩表示
應該都係以為死過翻生,又失憶,性情大變
仲以為個女入左宮由小鹿變野生馬
Google 永平君188 堂哥187
P牌仔唔識規矩 sorry我覺得堂哥個樣唔差 又生得高 但我都係中意主上 唔中意堂哥 恐怖情人黎 不過大家演技都好好
覺得佢愛的迫降型啲 咬住撕機票嗰幕
主上發佈會著到55身咁
期待
冇啦啦俾人寫死左咬機票好型
下,無規矩架呢度
即興演出,佢同戴面具太監打果度撕畫卷都好型
佢其實係音樂劇演員出身架
Share 下佢唱歌既片先

https://youtu.be/wk1WxBi4O58

之前睇花絮佢唱左幾句都覺得好好聽
期待OST
聲控表示:
其實仁雅都幾靚女 果陣睇running man覺得佢幾搞笑
比光洙更加臭手
申惠善、金正賢主演tvN周末電視劇哲仁王后發布番外篇《哲仁王后:竹林》6大主題,大結局前夜上線第一集番外,大結局當晚(情人節)上線第二集番外

13號:初遇的秘密、勝負的秘密、女人的秘密
14號:男性朋友的秘密、現實姐弟的秘密、滅亡的秘密

滅亡?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞