Hoka one one 討論區 (3)

1001 回覆
8 Like 13 Dislike
開定先
Hoka one one討論區(4)
https://lih.kg/2604043
終於買左對kaha low
真係幾焗腳下 但上腳真心好睇
買true size fit到漏
lunar grey
個人情鍾白色鞋
Speedgoat4 gtx (us8)香港係咪無啦🥲
巴打邊到買, 想買黑色好似都無乜碼揀
我都著左,個底太厚感覺好唔慣
4cm
Tor ultra著us12
Clifton 係咪都一樣?
唔覺好核突咩
全黑, 白色或者沙色最好睇
官網係咪又可以訂女裝碼沙色kaha low
想問下,本身有少少扁平足,咁應該買Arahi 5定其實可以考慮Clifton 8?

知道Arahi係for扁平足,但顏色選擇比較少,所以心諗如果Clifton 8都可以做到承托足弓效果,咁好似Clifton顏色選擇多啲

有冇巴打可以指點一下小弟
有冇巴打有著拖鞋款?
你可以睇下佢,佢都係扁平足,佢有clifton, arahi同speedgoat三種鞋款評側,佢話hoka對扁平都算係user friendly,除非你體重好重可能真係要考慮arahi,同埋睇你用途。我都係扁平,我買左bondi,我嘅評價係跑好舒服,但普通行路只係普通。下次試speedgoat,啲人話行路好舒服。

https://youtu.be/v6dqJa2CJGw
speedgoat 4跑步黎講我覺得support都係差dd, 我已經用左訂造鞋墊, 相反著kayano 27就冇問題
平時一次跑8-10km , 6分鐘左右,
speedgoat行路就真係舒服
邊度多款睇 for 出街
Kayano行路我都覺得麻麻,但跑都ok。到依家為止跑同行兩樣我覺得都ok嘅我會揀Mizuno Wave Inspire,但佢啲款真係麻麻Speedgoat好想買但又係啲款未接受到
有冇人早排係官網訂kaha low 係出咗貨?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞