Hoka one one 討論區 (3)

1001 回覆
8 Like 13 Dislike
頂佢個肺搵團購買
過成個禮拜先cut單
想問吓邊度買Clifton 7平啲
想請教
US 官網有 Kaha Low Gtx
但size係寫M/W
應該睇邊個size先啱
睇你下面有棍定冇棍囉
小學生?
咁串,你肯肯定唔係講緊width?
佢官網個size chart係分regular size同wide size喎

再者我都google過嘅
https://www.quora.com/What-does-M-W-mean-in-shoe-sizes

我見佢M同W有分別唔知㨂邊個,問下有冇人知啫
我買鞋睇開CM, 佢M同W 同一個CM對同一個US size, 但對鞋size就M5/W6咁,係咪男女對CM既定義又唔同呀?

如果真係咁,咁我小學雞囉呀碩士生
你點問我咪點答你囉
你睇all gender果對咁你有棍咪睇M果個碼冇棍咪睇W果個碼
有答錯你咩 仲google
你睇M size
不過岩岩睇過佢cm個碼, 同nike/nb唔同
我買就跟us碼

你睇下佢其他kaha low, 佢有個function係入你其他鞋個size, 佢suggest返個size俾你, 可以試下.
當然可以既就最好出去試對真鞋再買
好聲好氣問,咁能串
M5/W6跟佢個size chat係幾多CM呀?
22定23呀?
我有棍定冇棍同我隻腳幾多CM有冇關係呀?
唔該師兄,問多句
我俾條能樣搞到好亂
關唔關男女事?我買俾老婆
kaha low 冇分regular 同wide
白色&沙色撳size chart係show 女裝size (W)
黑灰啡就show 男裝size (M)
你睇cm 就ok啦,唔使着曬火喎,自己撳多幾對check吓啦
o...買俾老婆就睇W碼
無得試真鞋先就睇下佢平時d鞋係著咩碼 (mark低晒us, uk, cm), 再去hoka度check返

suggestion係唔好買大, 大0.5碼都一定甩鞋
對鞋都幾闊下
唔該師兄,我就係見佢個size chart冇分男女,但分width,所以先混淆左
著火係因為條能樣串啫,好聲好氣問

um....
我估你係睇呢對?
[url]https://www.hokaoneone.com/women-hiking/kaha-low-gore-tex/1123114.html
[/url]
你都係試真鞋好d
佢個size chart好怪, 你睇下其他指定men / women個d kaha low就知
條link都有寫women,所以係women size chart不過真係試過最好,kaha個型bulky同闊啲買錯size就仆硬街
利申我買challenger low ,kaha太大舊
BNS
stockx睇沙色kaha low連運費唔洗$1900
好似又唔算太貴 而加官網又冇哂沙色
官網有back order,8月尾出貨
想問有無巴打知clifton 7使唔使買大
有對sky kaha 著us9 鬆少少咁
平時ub/epic react著開9.5
買大半碼穩陣 鞋頭少少窄
請問size要點預?佢徧大定徧細。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞