Hoka one one 討論區 (3)

1001 回覆
8 Like 13 Dislike
同問
咁實有啦 咁多隻色speedgoat
旺角果面有冇介紹
但BNS受唔受理先?
Good! 我又再試
再問, 試過一張HSBC, 一張恒生, 兩張唔比過數, 另一張DBS就最後cancel, 全部paypal都香港billing address.......你用邊張
我用恆生,paypal,billing address係香港,ship去bns個集運倉
唔使code,checkout 自動減
襯仲有free ship要快手
想問下入手咗kaha 高筒嘅巴打,如果平時nike跑鞋著us9,買kaha us9.5係咪會大好多

預咗行山會著厚襪~ thank you
我試過鞋頭會好多位剩,但個高筒又hold到隻腳無郁,不過我只係鋪頭行左陣試,如果上山行又上又落,有可能隻腳係鞋入面跣前跣後
琴晚落單,今朝就ship左
hsbc red, bns倉,hk billing,第一次買
遲左睇到 已經無左8折
最後都係cancel,唔識玩
想問,除左cam2,panda,重有邊到有hoka賣?
free running
我上網睇,好多分店‥好似間間賣既牌子都唔同咁‥
元朗個間多款,kaha high都有,其他鋪唔知
收到!謝巴打
好煩丫,
試左11.5同12下定唔到決心
準備人生第一對hoka
11.5真係好fit,無多位剩,
但又想平時番工舒服⋯12又怕鬆過頭,
收工跑街會太鬆
諗住去第間試多次
你試下著對厚襪去試,如果太fit太貼鞋頭,著兩三個鐘就會頂腳趾唔舒服
收到,下次試下
因為想找一對,可以著番工,收工直接落樓下運動場跑既鞋,見hoka好似幾好咁,想試下
原價賣,黑色 Hoka kaha low us9.5

有意巴打請留TG傾。
剛剛bns話收到件貨了

新色
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞